Nu drar Daniel!

Imorgon 12.45 lämnar Daniel landet! Allt är timat och klart. Hejdå.



Kvällsdopp

Idag var Daniel och tog så mycket som två kvällsdopp. Först i Öxsjön, där han valde att kissa ner sig innan han gick i vattnet, och sedan vid klippan i Stamsjön. Daniel bjöd på en "grab" från den ca 5 meter höga hoppklippan.

Efter allt badande drog Daniel + crew hem och kollade på blocket efter TV att ha med till Norge, och sedan köptes det bussbiljetter. Jag kan inte fatta att Daniel snart är på väg!

Flyttnytt

Nu är Daniel i princip färdig-hemflyttad, han kör i skrivande stund det sista lasset från stan. Men på onsdag flyttas det igen, då ska alla grejjer köras upp till Maneten i Alingsås, hans föräldrar kör upp dom till Stavanger med ett flyttlass. Daniel själv tar buss + tåg upp på torsdag. Passa på att säga era hejdå:n innan det är försent.

Stungen!

Igår när Daniel strosade omkring hemma på tomten i Lerum, iklädd bara shorts och flip flops, så kröp sig en liten rackare till geting in under foten på honom och stack till. "Aj! FAN! FITTA!" skrek Daniel för full hals. "Mamma, vad är en fitta?" hördes grannflickan fråga sin mor...

Flyttnytt

Idag flyttar Daniel ur sin lägenhet på Friggagatan. Alla prylar ska hem till lerum och sedan omorganiseras och skeppas upp till Stavanger. Lär inte bli mycket till flyttning efter som killen inte har några möbler i sin lägenhet, jag ska hjälpa honom med sängen, det är ungefär allt. Hejdå.

Daniel har nytt mobilnummer

0706 - 111955

För eller emot?

Gårdagens inlägg var lite väl magstarkt för vissa bloggqvist-läsare och nu har läsarskaran delats upp i två läger - dom som är för området-mellan-pungen-och-rövhålet-relaterade inlägg och dom som är emot. Nu får Du chansen att göra Din röst hörd och på så vis påverka bloggens framtid. Gå in och rösta här!

Omröstningen skulle egentligen visas här på bloggen men det strulade såklart så ni får nöja er med att länkas vidare.


Området mellan pungen och rövhålet

Kärt barn har många namn, men området mellan pungen och rövhålet har inget.

Sent igår natt beslutade jag och Daniel oss för att ta reda på hur starkt håret som växer där är, och det visade sig vara tillräckligt starkt för att bära upp en medelstor skiftnyckel.


Skiftnyckeln är hårt tvinnad i Daniels området-mellan-pungen-och-rövhålet-hår.

How to become a Daniel Svensson - 4

Bär färgglada strumpor.

Daniel har rosa strumpor, illröda strumpor och limegröna strumpor. Om du själv vill vara som Daniel bör du köpa strumpor i alla möjliga färger, skäms inte för att du ser ut om en pajas.

Daniels second choice

Nu mer är jag inte vatten värd i Daniels ögon. När vi tog tåget hem från Alingsås frågade jag om vi skulle hänga. "Njaa, jag ska nog va med Emilie idag tror jag, men jag kan ringa dig om jag inte får tag på henne." Jävligt ball o vara hans jävla andrahandsval. Det känns förjävligt. Emilie är alltså Daniels nya flamma. En sak ska hon ju ha jävligt klart för sig, och det är att hon får räkna med att dela Daniel med mig!

Fest fest

Festen igår var helt underbart grym. Daniel skötte sig exemplariskt och lyckades med konststycket att inte ta över showen och bli the center of all attention. Framåt småtimmarna var Daniel duktigt rund om foten, som dom flesta var, inte alls konstigt med tanke på att rödvinet flödade som jag vet inte vad. Jag tror till o med att han tog ett nakenbad i Mjörn, även om han inte vågar erkänna det själv.

Bloggqvist har mist förståndet

Jag kom just på mig själv... Jag satt och sket när jag insåg att jag satt och sjöng "Daniel, Daniel du är grym" i min ensamhet. Det är fan helt stört.


Bröllopsfest

Idag ska Daniel ut till Alingsås för att fira sin gode vän Petter Weilenmann-Higashi och hans nyblivna fru Aya's äktenskap. Dom gifte sig tidigare i år i Tokyo och är nu hemma i Sverige och Petters mor bjuder till fest. Fattar ni hur grymt det kommer bli eller!?

Sommarbandaren


Bandaren som Daniel svängt runt med i sommar.


Bandaren som Jokern svänger omkring med i Batman från 1989.




Kvällsmetning

Onsdagen var en riktig naturdag för Daniel. Efter trippen till borås drog Daniel + vänner till stamsjön och metade ett par timmar. Tre abborrar drogs upp och en och annan cigg slank ner.


Pure love at Stamsjön Sweden.


Borås djurpark

Igår onsdag var Daniel med "ett gött gäng" på borås djurpark och kollade in alla grymma djur. 300 meter kö, utöver Daniels crew så var det förstås bara barn familjer. Parken visade sig bjuda på allt från gräsänder till tigrar och noshörningar. Utflykten var en smash-hit, inte ens när regnet kom misströstade Daniel.


Daniel och en wulf, en orangutang som drar något gammalt över sig, noshörningar stora som hus, en djärv och mycket mer!



Daniel trummar på en get.


17 dagar kvar

Grattis Stavangrare, farväl Göteborgare!

Om 17 dagar lämnar Daniel landet för att söka lyckans land. Ja, tyvärr är det sant, Daniel flyttar till Norge. Det är förstås min plikt som journalist att göra det samma, så jag flyttar efter.

Oroa er inte, Daniel kanske flyttar iRL men på www kommer han förbli er lika nära som alltid - här på bloggqvist.blogg.se. Peace out. Stay tuned. And most of all, enjoy the last 17 days of your life thats worth living...

Gårdagen

Gårdagen var som nog många förstod en riktig succédag för bloggqvist.blogg.se. PR-kuppen klaffade, läsarna flockades som flugor kring MTV Cribs-inlägget och uppståndelsen var stor. Daniel själv tog situationen med stor ro och beslutade sig för att packa golfbagen och åka upp till Öijared för att "slå ett par korgar".

MTV Cribs


Bild från förra sommarn


Miraklet från Floda.

Last day at work

Idag är Daniels sista dag på Telia. I skrivande stund håller han på att packa ihop sina saker. Hans arbetskamrater är förstås helt förkrossade, tårarna flödar, telia-aktierna rasar och framtiden ser allmänt mörk ut för telecombranchen...

Nu ska Daniel ha semester ett slag, sen ni... sen ni...

Diamantskalan

1988, efter en VM-kval-match mot England fick Glenn Hysén 6 getingar av 5 möjliga av expressen. På den tiden var detta något mycket uppseendeväckande, aldrig förr hade någon fått bättre betyg än vad som var möjligt. Under 90-talet blev det dock populärt att dela ut "6or", och i början av 2000-talet fick till och med Håkan Hellström en 6a. Efter detta halvmisserabla snedsteg insåg man att det inte var roligt längre, "Vi måste sluta dela ut 6or" kom massmedia överens. Man införde då Diamantskalan, en skala från 1 till 5 som inte gick att bräcka, 5 skulle vara det absoluta maximumet...

I över fem år förblev Diamantskalan intakt, inte ens under rådande Bruce Springsteen-hype har någon kritiker lyckats ge en 6a i betyg. Just som allt tyder på att Diamantskalan är solid, evig och obräckbar så kliver han fram - Daniel Svensson. Hela världen står nu enig, Daniel är en solklar 6a även på Diamantskalan. Aldrig någonsin har en person varit så grym, genuin och cool som Daniel är. Diamantdaniel. Diamantdaniel...

Sjuk

Sjuk-krukan Daniel är sjuk igen. Idag har han legat nerbäddad och kollat på Rome.


MSN-konversation med Daniel

bloggqvist.blogg.se säger:
skriver man "nerbeddad" eller "nedbeddad"?
daniel säger:
nerbeddad säger man men jag tror att det stavas nerbeddad


Påflugna paparazzi


Daniel får veva undan ännu en allt för närgången paparazzifotograf. Kameran gick
sönder. Bilden publicerades på förstasidan i The Sun. The Sun sålde 6 miljarder
exemplar.


Braveheart

Söndagkvällen spenderar Daniel framför TVn.


Utgång lördag

Igår var Daniel hemma hos K-fed Dogtown och grillade med ett par vänner, en mycket trevlig start på en mycket trevlig kväll. Senare tog han pendeln in mot stan där han drack öl och sweet-talkade damerna så att dom halkade.

Daniels hak ej i fara

En del av er har kanske läst i skvallerpressen att Daniels favorithak Henriksberg har trampat lite i klaveret. Faran är dock över nu, serveringstillståndet är inte indraget och klubbarna kör på som vanligt. Daniel hade ju förstås med ett finger i spelet, drog i lite trådar om jag säger så. Han har ju en del mäktiga vänner om jag säger så...

Förut sa Daniel att "Julia Roberts har ett vackert leende". Pretty gay.

Daniel mot Stekare mot FRA

Daniel har varit ute och demonstrerat idag - mot organisationen 'Stekare mot FRA'. Daniel svamlar något om att "Dom jävlarna har något i kikaren, jag känner det på mig!" och "Fan ta dom jävlarna!". Han har uppfört sig mycket konstigt, men trots det så tycker jag som Daniel tycker, han har aldrig haft fel förr...

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article2827122.ab

The Reeperbahn Bukkake Show

Att Daniel sjunger i ett helt mäktigt band vet ni redan. Men vad ni kanske inte vet är att Daniels mäktigta band är så mäktigt att dom har fans till och med i Indien! Det är fan mäktigt det. Kolla själva på facebook.com - The Reeperbahn Bukkake Show - fans.

Drakar & Demoner iRL


RSS 2.0