Som vanligt...

Igår va Daniel ute, på svanen. Han gick hem först, han skulle jobba tidigt. Kvar satt alla andra och bah "Jaha, vafan ska vi göra nu då?". Sen gick alla hem, det va råtråkigt utan Daniel.

Daniel

På fredag har Daniel tvätt-tid, klockan 16.00. Idag har han varit o handlat mat. Typ ris, mjölk, bröd, kanske kyckling. Inte fan vet jag, stor torka på bloggen, kom inte ens på en bra rubrik.

Extraknäck

image26
Daniel pustar ut efter en heldag som påskkyckling på Allum i Partille.

The last ep.

Igår såg Daniel det sista avsnittet på första säsongen av Dark Angel. Han kastades från glädje till sorg, från trygghet till chock. Den ena stunden var han torr i brallan, nästa var han det inte. Vilken resa!

Snusk i påskägget

Igår var det påskdagen. Då åkte Daniel hem till Lerum för att äta påskmiddag med familjen. I vanlig ordning så bjöd Daniels pappa på påskäggs-jakt. "Fågel" sa han, sedan var det bara att sätta igång o leta. Daniels hittade sitt ägg efter några minuter, det låg högst upp i en garderob. När Daniel öppnade ägget, i hopp om att få sätta tänderna i en smaskig ferraribil, fick han en obehaglig överaskning. Överst i ägget låg en använd kondom. "Usch och fy!" utbrast Daniel, men familjen fick sig ett gott skratt...

Ekonomi i gungning

Daniels privatekonomi har svajjat endel under lördagen, men så går det när man köper den största champagneflaskan på systemet helt till ingen nytta. Sen fick han krypa till korset och fråga farsan om ett litet bidrag. Sen sprang han ärenden åt klubbkungen för att få billigare öl ikväll. Sen jävlar.

HA! Det trodde ni va!?

Jag har en god vän som brukar säga att med lite hybris kan man ta över världen. Nu tar vi över världen! Åt Daniel!

bloggqvist lägger ner

Efter att ha drabbats av total hybris inser jag att jag inte klarar det här längre. Bloggqvist lägger ner.

Vad gör Daniel på en onsdag?

Det är förstås olika. Men igår drack han skumpa och gick på glamfest, hurray! Nu sitter han på jobbet och säger "Jag blir helt tokig när jag dricker bubbel".

Torsdag igen...

Vatos Svanos laddar och skjuter från höften. Coolaste gänget i stan drar till Jazzhuset. Sventon bär fanan, l33tfeldt ligger med allt och alla och bloggqvist hänger ensam i rökrummet. Kommer antagligen bli hur bra som helst. Vill du se Daniel så full som han någonsin kan bli så bör du komma dit idag.

Daniel står köket...

...och meckar med nån soppa. Det vill säga ljummet vatten och lite knäckebröd att doppa.

Nej, det är torsk på menyn. Omoraliskt? Nej, torsk är gott, tycker Daniel. Hellre torsk än lax. "Lax är för fett" säger han.

Fan, måste fixa kamera

Jävla skit. Alla 1337-bloggare har digitalkamera. Jag framstår som värsta n00ben i bloggsammanhang. Länge nöjde jag mig med att klippa och klistra i paint, men nu orkar jag inte med alla hånskratt från andra bloggare längre. Jag måste fixa en kamera...

Vitt klägg i soffan

Efter gårdagens pingiskväll så drog Daniel med hem till mig för att slagga på min soffa, en softare lösning än att mecka med spårvagn o sånt. Nu - jag sitter i soffan och skriver - märker jag till mitt stora förtret att Daniel har efterlämnat sig en vit kläggig fläck på det svarta lakanet, alldeles bredvid där jag sitter. Nattliga pollutioner eller morgonrunk? Hur som helst jävligt äckligt.

Feta cash

http://www.aftonbladet.se/sofismode/article2062963.ab

Fan va jag längtar tills miljarderna börjar droppa in.

Vad ska du göra ikväll Daniel?

"Isjälv ska jag till pingisklubben på pustervik."

Ep14

Daniel har gett sig ut på ett episkt äventyr i Sci-Fi-världen. Kanske det mest fantastiska äventyr som piratebay har att erbjuda - Dark Angel. Hittills har de första 14 episoderna på säsong ett avverkats, totalt finns 43 eps uppdelade på två säsonger.

Jessica Alba som genetiskt frammeckad supermänniska, det blir inte bättre än så...

Vatos Svanos

Igår var Daniel med och startade ett gäng - Vatos Svanos. Ett gäng som går till klubb svanen varje torsdag. Gänget har det mycket coola mottot "Drink in - drink out".

Daniel knullad av Sterling

Det skulle visa sig att Sterling, som Daniel hade presentkort hos, inte har EN ENDA flight till EN ENDA destination under hela tiden presentkortet gäller. PWND!

Håll i hatten!

Här kommer det 100 inlägget om Daniel Svensson! Hurray! Det kommer dock inte handla om Daniel utan om John Holmes... mannen med den enorma kuken som härjade i porrindustrin på 60/70/80-talet. Idag är det nämligen exakt 30 år sedan Holmes stupade i AIDS. Vila i frid.

Planera resan

Idag ska resan planeras. Spanien, Grekland, Mexiko, Prag, Helsinki? Var i Europa tycker ni att Daniel ska åka?

Dax att lämna landet

Hetsen och uppståndelsen kring Daniel är stor här hemma, och det tär på honom. Därför börjar det bli hög tid för Daniel att ta en time out, lämna landet och bara ta lite semester. För att göra livet lättare för Daniel så gav Daniels syrra honom gratis flygbiljetter, ToR i princip var man vill i europa.

Planen var från början att åka till London över påsk och hälsa på Spetter, men det ser lite mörkt ut på den fronten för flygbolaget kör inte Göteborg - London förrän i slutet av mars. Var det bär av och när återstår att se.

Weird dream

Inatt drömde Daniel att onsdag bytte plats med FN-dagen. Det var alltså FN-dagen en gång i veckan och onsdag bara en enda gång per år, den 24 oktober.

"Åh, i år ligger onsdag på en FN-dag"

Köp modem då

I detta nu är Daniel påväg till marklandsgatan för att göra skumraskaffärer med en okänd man. Daniel ska köpa ett modem så att han kan surfa på internet i sin nya lägenhet som han har fått. Tänker inte säga vart den ligger, Daniel var ju tvungen att flytta från sin förra lägenhet eftersom galna fans inte kunde låta honom vara ifred. Stalkers, nazis, löst folk och patrask.

Ett kvartal med Daniel

På pricken! Idag är det exakt tre månader sedan jag började blogga om Daniel. Om tre månader kommer det ha gått ett halvår och ett halvår efter det kommer jag ha hållt på i ett helt år!

Vidare kommer jag ett år efter det ha bloggat om Daniel i 2 år. Den 10 december 2017 firar bloggen sin 10årsdag och då är ni alla välkomna på kaffe och någon slags kaka hemma hos mig.

Daniel har brutit tummen

Det var när Daniel förde in höger tumme i analen för att "det kliade så jävligt" som oledolyckan var framme. Han snavade till och satte sig på röven när tummen var där i. Tyngden av Daniels kropp var för mycket för tummen som gick av i ett knyck. Nu väntar gips i sex veckor.

Daniel goes nuts

Igår fyllde Daniels far 50 år, gratulerar gratulerar. Men... bara för att ens pappa fyller 50 år betyder inte det att man kan bete sig hur som helst. Sent igårkväll blev Daniel raketfull och kastade öl till höger och vänster på Rio Rio. Han pustade och frustade och knuffade folk omkring sig, man får vara tacksam att ingen kom till skada.

Daniel år 2032

Om 25 år kommer Daniel se likadan ut som Tage Danielsson.

image25

How to become a Daniel Svensson - 3

Se samtliga avsnitt av Cops.

För att bli en Daniel så måste man besitta vissa av de erfarenheter som Daniel besitter. En av dom erfarenheterna är att man ska ha sett alla avsnitt av alla säsonger av TV-serien Cops. Ni vet den där man får se amerikanska snutar busta bad guys med crack-cocaine på fickan. Det är bara att sätta igång, det har kommit 20 säsonger.

Ingen afro

Daniel har förstås inte klippt afro, han gillar inte afro. Daniel gillar page, därför har han klippt sig som Jennifer Aniston.

image23
Full av ånger?

Ny frippa

Imorse var Daniel och klippte sig. Han tog sig tiden att åka hela vägen ut till Lerum, till Salong Saxen. Där jobbar Madeleine, hos henne är Daniel trygg. Resultatet? Döm själva.

image26

Överskatta våren

De senaste dagarna har vi haft den äran att få se solen för en gångs skull, våren är här! Det är härliga tider, det tycker vi alla, men Daniel tillhör den skara människor som år efter år överskattar vårens genombrott - att ha shorts på sig i början på mars är bara fånigt...

image23

Per Morberg-responsen

Daniel (och jag med för den delen) har fått en del kritik angående den senaste tidens glorifiering av Per Morberg. Allt från "överdriver ni inte det där med Per Morgerg lite" till "hur fan kan ni kolla på honom, han är ju skitäcklig och äter rå köttfärs". Visst skulle man kunna bomba på med motargument, men det känns lite överflödigt. Allt som behövs är att visa den här intervjun så förstår man ju direkt varför Per Morberg är årets TV-personlighet.

"Det här är fucking jakt!" //Per Morberg


The Day of Days

Gissa vem som fyller år idag då!? Ja, precis! Idag är den största dagen på hela jävla året - Daniel Svenssons födelsedag. Bloggqvists mål med livet är att göra 4e mars till flaggdag.

Hurray hurray för Daniel!

Hitta.se

Om någon skulle vilja kontakta Daniel så finns hans telefonnummer här:

http://www.hitta.se/ViewDetailsWhite.aspx?vad=0702576732&var=&Vkiid=SxpyD%2f2yAPA2joH++lJIOw%3d%3d&Vkid=69727331


How to become a Daniel Svensson - 2

Sväng dig med frasen "om man säger".

Daniel är en vis man, och han delar gärna med sig av sina kunskaper. Om du vill förklara någonting på Daniel-vis så bör du använda dig av frasen "om man säger".

Ex: "På baksidan hittar du ett uttag som ser ut som ett kryss, om man säger."

Tänka med kuken

Igår var Daniel och en av Daniels vänner på kontiki, wipe out. Allt var frid och fröjd, det dracks bärs och snackades skit. Men sedan helt plötsligt, ur tomma intet, så börjar Daniels vän, vi kan kalla honom Spanjoren, tänka med kuken. Spanjoren ringde en brud, hoppade i en taxi och åkte för att möta upp bruden. Kvar i baren var Spanjorens visakort, men som tur var så var super-cool-qvist där och styrde upp situationen.

Spanjoren åkte till ett torg någonstans i Göteborg där han och bruden skulle träffas. Där skulle han även ta ut pengar till taxi-chaffisen, men nu upptäckte han till sitt stora förtret att kortet var borta. Han fick hoppa in i taxin igen och åka till järntorget för att få tillbaka kortet från super-cool-qvist. Sedan tyckte bruden såklart att det var för sent "för att hon skulle jobba dagen efter" så Spanjoren fick åka hem själv, 700 kronor fattigare.

"Vad gör man inte för lite fitta?"

RSS 2.0