Into outer space

I helgen skickades Fugelsang ut i rymden igen. Första svensken i rymden, inte ens coolt. Nästa helg planerar NASA att skicka ut Daniel i rymden. "The brightest star of all".

Mer vax ska vändas

Imorgon lördag spelar Daniel skivor på Showdown igen. Han bjuder på glass.

Lindholmen i extas

Idag satte Daniel Svensson för första gången (dagtid) sin fot på Campus Lindholmen - Hisingens rövhål nr1. Ingen blir väl förvånad över att höra att Chalmersfolket gick fullständigt bananas när Daniel plötsligt dök upp. Chalmers rektor, Karin Markides, beslutade under förmiddagen i en handvänding att en 15 poängskurs i bloggqvistkunskap ska bli obligatorisk på samtliga av Chalmers program.

Skolstart

- Daniel, är du nervös inför imorgon?
- Ja, det pirrar som fan.

Daniel köper internet

Efter att ha varit internetlös en tid i sin nya lägenhet har Daniel slutligen tröttnat. Han har nu enligt uppgifter beslutat sig för att köpa internet. Vad som kommer hända för andra internetanvändare är oklart.

Daniel sörjer Onkel Konkel


Jänkarna jagar Daniels vita guld


Daniel löser brott

Under gårdagen löste Daniel ett brott som tidigare lagts på is. Jag kan tyvärr inte avslöja något om brottet ännu, eftersom det är superhemligt. Helt klart är det i alla fall så att Daniel har en talang för att lösa ouppklarade brott.

Lördag

When I'm awake and standing on the frozen floor
I cannot speak and no one can see me no more
My mirror fades and spiders creeps across the door
And nothing really means anything no more

When I'm asleep and standing on the kitchen floor
I'm in distress and captured by the creatures roar
A dinosaur is riding in my elevator
But I'm too dead to care about it anymore

We are the freaks who walks among you
We are the creeps who lives in vain
We are the freaks who walks among you
We are the creeps in your brain

Fest

Igår var det fest. Fest fest fest. Daniel festade på Kontiki. Sen festade han på Stars n' Bars. Han försökte ragga upp en irlänsk brud men det gick åt skogen. Idag ska Daniel kolla på Robyn, såg henne iofs igår. <3 Snake.

I skog och mark - resultatet

Ett par timmar i skogen resulterade i ca 5 liter kantarellodiktstipendier - post rensning, och sedan en herrans massa sopp utöver det.
 

Laddade till tänderna, stövlar korgar kaffe kaka.


Bögsvamp                               Kantarellodikt                        Stor - liten - snus


Tro inte att Daniel var färdig vid det här laget.

I skog och mark

Idag ska Daniel bege sig ut i skog och mark för att plocka svamp. Att plocka svamp ligger Daniel varmt om hjärtat. Att plocka svamp ligger mig varmt om hjärtat. Att plocka svamp ligger Dig varmt om hjärtat.

Kul jul

Återigen imponerade Daniel i DJ-båset. Hipp hurra!

Förövrigt ska ni veta att Daniel har kommit in på högskolan. Frågan är vem som kommer lära sig mest av de här 3 åren, Daniel eller skolan? Campus Lindholmen har redan börjat arbeta med Daniels Pompösa mottagande.

BadAss

Daniel pissar på etablissemanget!
Han kör bilen på tomgång i 4 timmar

DJ-Danne rise again

http://www.facebook.com/home.php#/event.php?eid=207112800105&ref=ts

Typ som att senast på pingisklubben inte var en succé? Alla minns vi hur halt det blev på Kontiki när Daniel flippade igång Torn i slutminuterna. Nu är det alltså dax igen. Denna gången är det Henriksbergs takterass som kommer behöva saneras från snigelslem.

Helt meningslöst

Det är fan helt meningslöst att inte blogga om Daniel. Det vore råtrist att heeeeela tiden inte blogga om Daniel. Bögfitthora.

RSS 2.0