När Tiger är borta dansar Daniel på bordet



En Svensk Tiger

Casanovan is back

Idag har redaktionen fått reda på att Daniel ska på date.
Allt är väldigt hemligt men redaktionen jobbar övertid för att får reda på vart och vem denna lyckliga tjej är.

Daniel firar julafton

Dricka öl, köra ångmaskin, skjuta luftgevär i köket.

God jul kuk

Årets julkort har börjat trilla ner i brevådor runt om i landet, glädjen är stor.


"Jag tycker att jag skötte det där ganska snyggt"

Igår ställde Daniel till det för sig igen. Han började med att kasta en cola i fontänen på järntorget mitt framför ögonen på en polis. Polisen blev naturligtvis lite irriterad och läxade upp snor-unge-Daniel. Daniel svarar med att härma polisen och "apa efter" honom. Polisen vänder sig om och får fatt på Daniel och trycker, lite överdrivet, upp Daniel mot en vägg. "Vafan har du ögon i nacken eller, för helvete" försvarar sig Daniel. Polisen släpper Daniel och hela situationen. Daniel rättar till skinnjackan "Fan, jag tycker ändå att jag söktte det där ganska snyggt".

Daniel julklappsrimmar

Paket: Natalie Imbruglia cigarettetui.
Rim: Om du gillar Bourne Ultimatum, så gillar du torn. Också.

Snart är pisshösten över

Imorgon är sista dagen på en tragisk höst. Livet som chalmerist har inte varit lika glamoröst som Daniel hade hoppats, men nu är det i alla fall över. Imorgon ska jag och Daniel bli råfulla och gå på Punky Reggae Party (Pustervik). På lördag blir det glögg i stora lass. Hoppas att det aldrig blir vår. Heja Sverige!

Daniel överväger att bli bög

"Men jag känner bara det liksom asså jag pallar inte med alla brudar längre. Dom e så jävla gnälliga och allt tjat och jävlar."

Pingis

Pingis pingis pingispingispingis pingispingis.

Idag spelar Daniel skivor på pingisklubben. Fatta hur fett det kommer bli. Wehoooo!

Daniel buys a bike

02:48, någonstans i Göteborg.

En abstinent pundare kommer fram till Daniel med en barncykel.
- Du får köpa cykeln för 200 spänn.
- Nja, du får en tjuga...
- Men duu, kom igen nuu! 100 då?
- Nej fan, du får 20 spänn och resten av min pingvinstång.
- Aja, ok då.

En nöjd Daniel cyklar hem och lägger sig.

2 jävla år

I veckan firade bloggqvist.blogg.se 2 år med Daniel. I två jävla år har jag dokumenterat varje steg (och snedsteg) Daniel tagit - till vilken nytta då? Ingen alls förstås, annat än att det är råcoolt att blogga om Daniel och att jag har fått massa streetcred. "Där är Bloggqvist, han känner Daniel Svensson" hör man ibland. Det är fett.

Det senaste året har haft sina ups and downs kan man säga. En av höjdarna måste ju ha varit när Daniel tatuerade "RUNK" på bröstet, eller när han frågade en lipande invandrarbrud om hon blivit bortgift. [Här hade alla andra bloggare frågat "Vilket är erat favorit-inlägg från året?", men jag låter bli eftersom det vore bögigt.] Till "downsen" kan man tex räkna "Den Stora Torkan", perioden i höstas då bloggen i princip låg nere. En tung tid för alla Daniel-fans, som vi helst glömmer. Om vi ska fokusera på enskilda inlägg så var ju inlägget från 2009-06-15 extremt tråkigt. Jag säger inte att alla andra inlägg är jätteroliga, men det där var fan skittråkigt och borde aldrig ha skrivits. Förlåt.

Kul är också att redaktionen i år har utökats med en prao (aka "Praon"). Jahopp. Nu vankas ett tredje år med Daniel. Håll i er!

Saturday night life

Denna lördagskväll sitter Bloggqvist (som så ofta numer) inne och tycker synd om sig själv. Hur håller han då koll på Daniel? undrar den nyfikne. Svaret är att jag håller inte koll på Daniel, men jag antar att han gör något grymt. Om någon vet vad han pysslar med så skicka gärna ett sms med lite skvaller. Smygfotade MMS och lögner uppskattas.

Daniels önskelista

1) Snowboard
2) En lillebror
3) Zippotändare

"Hälsa på släktingar i Karlstad"

Åjo... Så hette det igår när Daniel var tvungen att dra hem tidigare från efterfesten för att han skulle ta ett tåg tidigt idag. Nu råkar jag ju veta att Daniel inte har någon släkt i Karlstad och jag börjar misstänka att Daniel hade något helt annat än kaffe och kaka på agendan...


Idol-Kalles studentmössa


Daniel. I bakgrunden står Idol-Kalles studentmössa parkerad.

Hemsläpad, hemskickad.

Igår fick Daniel ragg på Svanen. Han drog med hem till henne. "Bara så du vet så måste jag dra ganska tidigt imorgon, jag ska åka ända till Varberg."

Fittbög!

Snart är det helg igen så nu gäller det fan att hålla i sig. Daniel har grymma planer, som vanligt. Min plan är snudd på lika genial - jag ska följa efter Daniel vad han än tar sig an, vilket antagligen kommer resultera i den bästa helgen någonsin.

Någonting för de små


Att leva i skuggan av Daniel

Sveriges Televisions norska motsvarighet Norsk Rikskringkasting har i dagarna påbörjat inspelningen av dokumäntären "Att leva i skuggan av Daniel". Den handlar om Daniels syster och deras uppväxt ihop. Hur Daniel redan vi 4 års ålder visade tydliga tecken på hältepotential.

- Han fick allt han pekade på!
Jag då?!
Jag fick leukemi!

Hultsfred! -09

Det sedan länge försvunna blocket från hultsfred är återfunnet! Praon fick jobba sig igenom det och fann ett opublicerat citat från en grinig Führer-Danne:

- Rör mig inte jag är bakis och gillar kuk!

RSS 2.0