Dålig start

Jag hade bestämt med Daniel att äta Lunch med honom igår (måndag)
Stod där och väntade på honom i 2 timmar men han kom aldrig.
Han svarade inte när jag ringde han eller när jag skickade sms
Men jag är inte arg eller ledsen
Även jag som prao fattar ju att en kille som daniel har viktigare saker att göra än att äta

Nu brinner det i knutarna

Inatt åker Bloggqvist till roskildefestivalen. Daniel kommer ner först på onsdag/torsdag. Detta innebär att jag personligen kommer ha svårt att blogga om Daniel i veckan, således lämnar jag över stafettpinnen till min prao. Han får styra bloggqvist-skutan själv i veckan. Hejdå.

Ps. Daniel var grym igår. Och i förrgår.

Danie knullar - mitt framför ögonen på mig

Självfallet är situationen lite obekväm, men samtidigt nyttig. Där finns massor att lära.

Michael Jackson död

Full tjej på West Coast Riot efterfest
- Daniel, Vet du att Michael Jackson har dött inatt?
- Det var ju bra!
- Va? menar du verkligen det
- Ja! Hellre han än mig


Nåväl...

...helt kokt i skit var inte Daniel, det löste sig även om situationen inte är mycket att hurra för. Daniel började således med crack helt i onödan. Skatteåterbäringen från Norge kom in igår (och inte i oktober som det först ryktades, då hade han vart helt körd...). Dock var den några tusenlappar tunnare än vad Daniel var inställd på.

Skit i det. Nu drar vi (= Jag o Daniel, YES) och tar en kall kille och kollar på Social Distortion. Heja Daniel!

Crack

Daniel har börjat med crack.

Kokt

Ekonomiskt sett är Daniel kokt i skit. Det bästa är att han inte vet om det än. Men det vet jag. När han läser detta kommer han ringa mig och fråga "vadå kokt i skit?" och då kommer jag berätta och då kommer han fatta att han e kokt i skit. Haha.

Fotografsson

Vanligtvis åker ju Daniel till Hultsfred som "celeb", men i år har han valt ett annat spår - pressfotograf. "Det ska bli kul att testa något nytt", säger Daniel.

AC/DC

Ikväll ska Daniel till Ullevi för att se dom gamla rävarna i AC/DC bränna av lite kvalitativ gubbrock. Finfina sittplatser som han fixat genom jobbet.

Jaha...

Daniel överlevde. Åt sill. Grillade tufu-skit. Drack snapps. Som alla andra. Sen sov han. Vaknade. Tog en taxi hem för att slippa städningen.

Daniel tipsar om vägen

Daniel står med två systempåsar. En slirig man kommer fram och frågar
- Ursäkta, vet du var apoteket ligger!?
- Ähh....
- Öh, apoteket säger jag. Systembolaget menar jag ju. Höhö.

Håll tummarna för en lugn midsommar!


Sill är mord i midsommar

Sillar är också människor, tycker Daniel. På fredag ska Daniel till Mölndal. I år ska han stå för senapssillen. Förra året skulle han ha stått för löksillen, men han kom med senapssill istället. Därför får han i år stå för senapssillen som plan A. Förra året åts det jättemycket senapssill, för det var det enda som fanns. Det var Daniels fel. Men han var helt OK på kubb.

Daniel dansk?

Den senaste tiden har det florerat en hel del rykten kring hurivida Daniel egentligen är dansk? Han är rödnätt och buskig. Han tar gärna en öl till maten. DANIEL / DANMARK, de bokstavliga likheterna känns för precisa för att vara en slump. Jag ska fråga honom nästa gång jag träffar honom, här ligger en hund begraven.

"Här är de heta argumenten"


Nr1


Lördagsgodis

Va!?

Daniel är dryg. Han räknar med att alla ska betala åt honom på krogen. Det är fan inte ball asså. Storheten har stigit honom åt huvudet. Men jag betalar gärna. Men alla ni andra, rädda er själva medn ni kan. Daniel är en jävla kuk.

http://www.facebook.com/profile.php?id=690375019&ref=ts#/video/video.php?v=45582025019&subj=690375019


Vad gör Daniel?

Han ligger hemma i sin säng, laddar ner filmer och TV-serier och degar. Detta gör han så gott som varje dag. Ibland jobbar han hos sin far - bödeln - som elektriker, men det är mest måndag till onsdag. Men nu är det helg igen och Daniel blommar ut, det är i det här stadiet som han blir lite mer än oss andra. Lite mer än tillexempel kungen, och jättemycket mer än tillexempel gud. Denna helgen ska Daniel fira en god väns 30-års dag med en hejdundrandes rundtur i Göteborg. Kalaset börjar vid åttasnåret på Kings Head. Ladda din jävla pretto-systemkamera och kom dit så kanske du äntligen du kan ta en supertuff ultrahögupplöst pissbild som du har nån använding för. Tönt.

Sverige - Malta

- Daniel, vad tyckte du om matchen då?
- Svinbra!
- Du tyckte inte den va dålig då?
- Nää, eller jo lite kanske.

Team Bloggqvist

Tiden då Bloggqvist kör solo är förbi. Nu mer är vi 2 på redaktionen. Detta är ju förstås en helt naturlig utveckling efter som det inte bara är jag som tycker att Daniel är helt jävla råcool. Så vem är då den nyrekryterade proa-skribenten? Det kommer ni nog tyvärr aldrig få veta. Han är lika hemlig av sig som jag själv.

Jag kan dock bjuda på några ledtrådar:
¤ Han tycker att Daniel är råcool.
¤ Han har mustasch.

EUs framtid i fara

I söndags var det meningen att Daniel skulle ställa sig vid rodret och välja vilka politiker som skulle styra Europa. Tyvärr glömde Daniel av att göra det. Istället lät man vanligt folk gå ner på stan och rösta till höger och vänster. Det här slutade förstås i kaos, demokrati är patetiskt i jämförelse med en diktatur under Daniel.


Det var bättre förr när en riktig karl höll i trådarna.

Valdag

Idag ska Daniel välja...

Pundare från hisingen?

Inbrott i Daniels lägenhet.
Dessa skurkar passade på när daniel var bortrest.
Förutom en 52" tv och stereo så stals även daniels kompletta samling av Pyton tidingar
Rikspolisstyrelsen har ställt Nationella insatsstyrkan i bereddskap

Biljettjävlar

Dubbelkollade just med Daniel om han hade våra biljetter. Det hade han inte. Han hade glömt att betala fakturan. Nu brinner det i knutarna.

Till skogs!

Idag bär det av mot de tusen ländernas land - Finland. Rockbåten kastar loss. Daniel är uppe i ottan trots "ett par öl" på Kings Head igår. Han spydde på mig. Men nu är det iallafall över.

Tvättid?

Ofta Daniel bokar tvättid. Idag knallade han bara ner strax innan grannens tvättid började. Hon fick snällt vänta tills Daniels maskin var klar. "Pinsamt" kanske endel skulle tycka, men Daniel gör ju som bekant precis som han vill.

Målgest

Daniel gör mål. Daniel ger målvakten fingret.

RSS 2.0