Pingisklubben...

...på Pustervik ikväll. Daniel ska sitta och se tuff ut i ett hörn. "Pingis är för kuksugare" tycker han. Så kom kom kom alla kuksugare så spelar vi pingis inför Daniel.

Konstiga krav!

Daniel står och pratar med en av sina favoritgroupies.
- Hänger du med hem eller har jag stått här och tittat på dig äta kebab helt i onödan?
- Ja, jag hänger med om du lovar att gå och kissa innan vi lägger oss!

Pissdanne

Sandra: - Nejnejnej Daniel! Vakna för helvete!
Daniel: - Hrmgh.
Sandra: - Men för helvete Daniel du kan inte pissa där!
*Daniel pissar ner sin egen klädhög*
Sandra: - Fan Daniel du sover, gå på toa istället!
Daniel: - Men fan det är ju alltid så här med dig och Nanna!
*Daniel går och lägger sig igen*

Kolla in hororna i hamnen

Igår spelade Daniel skivor på showdown. Som vanligt när Daniel är gästar olika klubbar blir det bra.
Igår var inget undantag, mycket dans, sprit och knivkastning mot en vägg. Succé med andra ord.
Men för barlejonet Daniel så är det inte nog.
Daniel bestämmer sig för att "take it to the next level" så han sätter på den mycket dansanta låten House of the rising sun (Från skivan "DANS 1") och dödar dansgolvet.

Daniels ända kommentar om händelsen:
- Folk är inte redo för mig än!

Fickrunk eller fickpingis

Idag blev Daniel påkommen när han fickrunkade under redovisningen i skolan. Det blev ett väldans rabalder. "Vadå? Jag fickrunkar inte, jag spelar fickpingis" förklarade Daniel. Efter lektionen satte sig Daniel och läste Kenzas blogg i fyra timmar, som trollbunden utan att ta paus.

På lördag

Det fanns en tid då min och Daniels vänskap blomstrade. Den tiden är förbi och numer är vi båda mest bittra på livet. På lördag gör vi ett sista försök att rädda det här sjunkande skeppet som vi kallar våran relation. Vi ska spela skivor på Showdown igen och det brukar ju bli succé. Kom dit för faen.

Happy Times

Daniel sitter och knåpar med ett analysdokument för ett videouthyrningssystem. Det suger tydligen kuk. Det är mycket som suger kuk här i världen...

Hanoi Rocks och hemmasvängt vin

Så började Lördagen... Den slutade med att Daniel drog med Jessica Lonkas kåta lillasyrra hem.

Tack som fan!

Länk

För lite häng

Jag och Danne hänger alldeles för lite nuförtiden. Det suger kuk. För att åtgärda detta hade jag tänkt att bjuda hem Daniel på middag imorgon, men sen slog det mig att han är vegetarian och det är ju lite mesigt, därför skiter jag i det.

Mr. Medeltid 2009


Ciggbrudar

Henriksberg har en ny "thing" - ciggbrudar. Tre heta tjejer i guld-tajts som glider omkring och säljer cigaretter till kåta snubbar. Ikväll fick dock en av tjejerna sig en rejäl avhyvling när hon gick fram till Daniel och frågade:
"Hej, vill du köpa cigaretter?"
"Nejtack, varför skulle jag vilja köpa cigaretter av dig? Den där ciggautomaten är ju fan snyggare än vad du är."
I sann Daniel-anda gjorde Daniel sedan en grab ner för trapporna och köpte sitt paket i automaten istället.

Bloggqvist lost track of D-boy

Ingen aning. Inte en susning. Jag har tappat bort Daniel. Vi skulle ju jaga varg ihop i Lerum, men nu är han borta. Jag hoppas hitta honom på Trubbels releasefest på Show Down imorgon.

Com hem-reklamen - uppföljaren

Antar att alla har sett Com hem's nya reklamfilm? En härlig nostalgitripp på youtube fast med en fet käring i alla huvudrollerna. Snart kommer uppföljaren, där tantan iscensätter youtube-klassiker som "Daniel Svensson tycker att det är kallt ute" och "Daniel Svenson gör Alain Prévost-imitation", och så min absoluta favorit:



Sug på denna

Skulle just kränga loss Cheryl Crows klassiska singel 'Soak up the sun' från 2002 på tradera. Döm av min förvåning när jag plötsligt fick se Daniel pryda omslaget.


Har kräftfejset fått lite väl mycket sol, månne? Lika rosa
som bloggen...

Så läser du mellan Daniels rader

Du frågar:
"Hej Daniel, hur är läget?"
Daniel svarar:
"Jodå, det är väl helt ok."
Daniel menar:
"Uttråkad, allt är skit, inga stålar, inget liv."

Daniel slutar sluta snusa

En längre tid har Daniel haft problem med att sluta snusa, därför meddelar han nu via sin presstalesman att han ska sluta sluta snusa. "Att sluta snusa är en pers, jag skiter i det." säger Daniel.

Dj Daniel is in the house

Igår var det en favorit i repris, Daniel spelade skivor på Showdown. Hela dansgolvet kokade av glada, dansade par.
Stämningen var på topp, men det var inte nog för ett sådant barlejon som Daniel. Han tyckte inte att folket visade sin uppskattning tillräckligt mycket så daniel intog dansgolvet och visade oss återigen varför han tog hem SM i Electric Boogie -04.


Fransk löksoppa

Daniel käkar alltid fransk löksoppa på fredagar. Fy fan va gött det är med fransk löksoppa.

Bloggqvist mer gay än gaybloggen

Sveriges största gayblogg skrivs av Amir och finns att läsa på gaybloggen.se. Hur jävla gay är den då? OK, den är rosa, men det är min med. 1 - 1. Hans blogg handlar om paljetter och solarietider, och visst är det gay, men min blogg handlar om kärlek mellan män och det är fan det mest gay som finns. Sug på den - bögjävel.

Svininfluensan

- Daniel, ska du vaccinera dig?
- Mot vad?
- Öhh, svininfluensan?
- Haha, nejfan, svininfluensan är ju råmesig.

Får man döpa sig till det som Daniel redan heter?

- Nej, för sånt ska checkas av myndigheter...

Idag fick jag avslag på min namnbytesansökan. Jävla skatteverket. Tydligen inte OK att byta namn till "Daniel Svensson" hur som helst. Det verkar dock som att om jag flyttar till Danmark så kan jag döpa om mig till Daniel Svensson där, men namnbytet kommer i alla fall inte vara godkänt i Sverige. Hmm... Jag får klura vidare på det här.

Så var helgen

Det började ju så bra... På fredagen VIPade Daniel runt i Borås, där han alltid dricker gratis numer eftersom småstäder alltid går bananas när dom får celebert besök. Det slutade med en "liten olycka" i taxin på vägen hem. På lördagen var det gubblördag hos plytet. Korvtema. Veggodanne fick nöja sig med att äta sauerkraut och bostongurka. Sen avrundade Daniel helgen med att sura över att IFK sumpade SM-guldet. Hurray!

RSS 2.0