Snurrig vecka för Daniel

Torsdag blir fredag, fredag blir söndag, söndag blir förhoppningsvis lördag. Lördag då? Lördag förblir lördag. Eller? Lördag kanske blir en lugn söndag? Nej, det är väl knappast troligt... Summan av kardemumman är att måndag förmodligen blir söndag för Daniels del.

Vad hände i helgen?

I lördags var jag på samma förfest som Daniel, tänkte hålla ett öga på honom, hoppades på bloggmaterial. Tyvärr drog Daniel därifrån utan att säga något till mig. Som tur är så finns det folk som är slugare än jag som följde efter.  Det här är vad som hände:

Daniel går fram till en bankomat, sätter in kortet på fel håll och det funkar såklart inte. En avenybrud bakom påpekar att kortet är på fel håll. "Jaha, ursäkta, jag är inte härifrån jag kommer från Olskroken" säger Daniel, och det var tydligen en helt rimlig förklaring i brudens öron. Lite i sin egen värld ställer sig nu bruden och stretchar sitt ben. Daniel beslutar sig för att hjälpa till, vilket han tyvärr gör lite för vårdslöst. Bruden skriker av smärta och vrålar något om att hon just har opererat sitt korsband. Daniel säger något otrevligt till henne, småspringer därifrån och avrundar det hela med en grab.

Well played...

Pluggson

Daniel har mycket att stå i nu. Så är det när man pluggar på IT-universitet. Arbeten till höger och vänster och i nästa vecka har Daniel tenta. Mitt enda råd till min goda vän är "Det finns omtentor - men inga omfester". Faktum är att det är Daniels nya motto. Kårliv4ever.

Cat

Daniel funderar på att köpa katt. "Det hade vart gött att ha någon att komma hem till och chilla med på kvällarna".


Ett exempel på en katt.

Bloggqvist vann "Årets blogg -09"

Domarnas motivering löd:
"Med sin härligt fittrosa blogg, full av lögner och förtal och med taskigt ihoptrixade fotomontage av copyrightade bilder har han tagit bloggvärlden med storm. Över 15 läsare om dagen talar sitt tydliga språk, bloggqvist.blogg.se är årets bästa blogg!"


Då jag själv inte kunde närvara under galan fick Shaggy ta emot
priset i mitt ställe.

DJ-battle

Ska ni till Showdown idag så se till att ha vinterskorna på. Daniel spelar skivor och då brukar det som bekant bli plaskvått på dansgolven. Med i båset är Jonk Supercoollund, kan bli grymt.

Idol

Daniel hade 100% rätt i dagens fittgissning bland idoldeltagarna. På http://www.tv4.se/idol kunde man tidigare under kvällen göra en quiz där man fick gissa vilken fitta som tillhörde vem (ett klassiskt "Vems är fittan"-upplägg). "Busenkelt", tyckte Daniel. "Lebbfittan va lätt som en plätt. Sen klonkade jag in Erikas rakade fitta, tog det på de breda höfterna."

Ny jacka

Jag köpte ny jacka för ett par månaders sen. Visade sig att jag köpte en precis likadan jacka som Daniel köpte förra veckan. Klantigt av mig.

Besviken Daniel sökte tröst hos Oldsberg

Igår gick Sveriges chanser att kvalificera sig till VM upp i rök. "Bögfitta" var ett ord som användes flitigt hemma hos Filip, där Daniel såg matchen. Givet var att dricka massa öl och försöka glömma, Daniel styrde skutan mot Smaka. Väl där sprang han på Ingvar Oldsberg. De båda celebriteterna bytte matchtröjor och tog en öl ihop, sökte tröst hos varandra. Det var förstås livat på Smaka och många ville byta ett ord eller kanske ta en bild med Daniel.

Bromance

Vad som för en tid sedan var det mest blomstrande bromance-förhållandet i världen har de senaste veckorna degraderats och kan numer ses som vilket sunkigt polareskap som helst. Detta gör ont i mig. Vad hände Daniel? Varför sover vi aldrig över nuförtiden?

I miss my friend
The one my heart and soul confided in
The one I felt the safest with
The one who knew just what to say to make me laugh again
And let the light back in
I miss my friend


Blåwitt

Igår var Daniel på Blåvitt - GAIS. Han har inte missat en enda match i år. Fy sjutton för alla medgångssupportrar som helt plötsligt bah går på matcher bara för att IFK har chans att vinna. *Tuggummi och kiss*.

En pilsner hit, en dit.

Ikväll ska Daniel ta en öl med mig. Snacka lite skit, beklaga sig över livet och dom bitarna. Ett ljus i höstmörkret är dock att Daniel har styrt upp en bil till höstens Stockholmsroadtrip i slutet av November. Själv har jag styrt upp en pissflaska.
Mer om det senare. Hejdå.

RSS 2.0