1994, Movie Star-Danne


BiggieD - raplegenden


Tack till min überhemliga källa till Daniels förflutna.

Daniel äger och får spö

Igår var Daniel ute på krogen och kollade Inter - Barcelona. Helt ok underhållande match, trots att målfesten uteblev. Hur som helst var inte Daniel helt nöjd så han beslutade sig för att skapa lite drama, troligen utan att tänka igenom situationen på förhand... Han valde att gå fram till en brud med invandrarbakgrund som satt o surade och säga:
- Vafan lipar du över då, har du blivit bortgift eller?
Det resulterade i ett jävla rabalder och en lavett. Bra jobbat Danny-Boy.

Daniel tappar det på Järntorget

I fredags var Daniel riktigt i farten. Loska Dan Andersson i ansiktet och gjorde The Brain för en innebandysnubbe så att denne flydde Järntorget hals över huvud. Daniel visar vart skåpet ska stå...

Sverige ris a la Malta

Inför kvällens fotbollsmatch har Daniel styrt upp en fotbollskväll. Han har styrt upp den hemma hos Filip och han har styrt upp så att Filip får stå för öl och snacks. Bosson.

Daniel super ner sina äldermän

Folk i Daniels närhet vill ju gärna vara lika supercoola som Daniel, därför försöker dom ofta impa och ha sig. Igår tillexempel försökte Mulle hänga med i Daniels sprittempo, det slutade med att Mulle spydde som en katt medan Daniel var i det närmaste nykter.

Club Slacker

Ikväll ska Daniel till Club Slacker på Pustervik, The Coffinshakers står på scen. Biljetterna sålde slut i samma minut som Daniel gick ut med att han planerar gå dit. Ni som inte har biljetter får helt enkelt hänga utanför om ni vill få er en glimt av Daniel.

Bristgnist

Utan livsgnista är det inte lätt att blogga, inte ens när man bloggar om Daniel Svensson. Detta har bloggqvist surt fått erfara under de senaste veckorna och det har gått ut över er läsare. Vad kan jag säga? Skit ner er.

RSS 2.0