Daniel lanserar ny kosmetika produkt

Sommarbrännan börjar tyna bort, du får fula utslag av brun-utan-sol-krämen, solariepasset känns onödigt dyrt... Lugn, Daniel lanserar ny produkt i höst: Brun utan brun utan sol.


Vill du vara brun och fin i vinter, men vill
också slippa kladdet från Brun utan sol?
Då är Daniels Brun utan brun utan sol
produkten för dig!

Nottingham - Wigan

Daniel sket i bowlingen igår, och uteslöt på så sätt sig ur gubbgänget. Dock blev han åter igen gubbe när han bettade liv och lem på Wigan i den mediokra matchen Nottingham - Wigan. Tyvärr vann Nottingham och Daniel blev av med alla sina pengar. Sen åkte vi till Mölndal och festade natten lång.

Fest

Idag ska Daniel festa. Först bowla, sedan festa. I Mölndal.

Alla ska med!


Det går bra för Bloggqvists Jag gillar Daniel-kampanj! Klicka här för att gå med.

Fuck fucking wednesday!

Daniel avrundade den sedvanliga tacotisdagen med att skita i den vanligtvis 100%iga Bärså-klubben "Fucking wednesday". Istället gick han till Pusterviks Woody West och hängde med sagofigurer. När han kom hem fann han till sitt stora förtret att Rataxes hade käkat upp hans 2 veckor gamla keso.



Show your support!

Visa för alla du känner att du gillar Daniel! Lägg till en sticker på din profilbild - tillsammans kan vi rädda världen!

VISA ATT DU GILLAR DANIEL HÄR!



Första dagen i en helt ny tid

Fy fan. Daniels måndag har inte varit någon annan måndag lik.
Han vaknade upp till dånet av tysk marschmusik. Utanför stod män i bruna skjortor och käkade korv. Sömndrucken pallrade sig Daniel till spårvagnen. Där såg han en grupp pensionärer stå och skratta högljutt medan en skinnskalle misshandlade en 10-årig flicka från afghanistan. När spårvagnen äntligen kom steg Daniel och den nu helt blodiga skinnskallen på i främsta dörren. Vid spakarna satt en älderlig herre iprydd en svart mustasch, inte mycket bredare än en tumme, han talade med tysk brytning och skrockade om hur härligt det är att äntligen bräcka 4%-gränsen. "Nu jävlar kan vi göra precis som vi vill!" förklarade han.
Förtvivlad över hur snett det har gått för det svenska samhället hoppade Daniel av vagnen och gick hem och la sig igen...

Politik

Daniel i diskurs med politiskt korrekt rödstrumpa igår på Showdown.

Daniel:
- ...Nej jag ska inte rösta...
Rödstrumpa:
- Men vadå? Du måste ju ta ditt ansvar bla bla värna om demokratin bla bla..
Daniel:
- Jaja OK då, vad ska du rösta på då?
Rödstrumpa:
- Jag röstar rödgrönt! Bla bla bla...
Daniel:
-OK, men då röstar jag på alliansen då, för att eliminera din röst."
Rödstrumpa:
- Meh! Så funkar de inte, e du dumihuvet elle?
Daniel:
- Nej, men alltså; om du inte röstar så röstar inte jag. Röstar du vänster så röstar jag höger. Röstar du höger så röstar jag vänster. Jag eliminerar din röst. Ägd.

Conquering the seven seas

Gårdagens kräftskiva var fantastisk, trots att Daniel nästan kapsejsade Sofias pärons roddbåt på kvällskvisten när vi skulle tillbaka till fastlandet.


En cigg, några timmar innan bögpiraten Daniel skulle fiska krabbor, gå på plankan
och leta efter Wilma. Sånt man gör när man är på en ö.

Kräftskiva på Hjuviks brygga

Idag ska Daniel på kräftskiva och aftondans på Hjuviks brygga. Ni fattar ju själva att det kommer bli sjukt bra. På kvällen vankas det Club Showdown och The Kids står på scenen. Ni fattar ju vart ni ska ikväll.

Hangin' with his boo

En gång i tiden var Daniel min boo, och jag hans. Men nuförtiden har Daniel skaffat en ny boo som han hellre hänger med och dricker vin och kollar på politik-tv. Det är helt OK, Daniel måste ju trots allt tänka på framtiden och med mig får han ju inte göra några little fellas.
Imorgon planerar jag dock vara Daniels boo igen för då ska vi festa (börja halv nie)...

Gotta bounce!

A blast from the past


Skulle kanske behövas en förklaring, men jag har ingen...

Daniel sågar tacos

Efter ca 20 tacotisdagar kommer sanningen fram. Daniel gillar inte ens tacos.

Nyförvärvet Robban: "Fy fan, det är inte direkt äckligt med tacos asså!"
Daniel: "Nää, men det är fan inte direkt gott heller..."

Tacotisdag

Här kommer det 400e inlägget med rubriken 'Tacotisdag'. Ni vet vad det handlar om: Daniel pallrar sig till andra långgatan, käkar svennig grabbmiddag och kollar actionrullar.


Denna veckan: Django. Super bad ass spaghettiwestern.

Bloggqvist <3 Daniel

En liten film om manlig vänskap...


Val 2010

Nya opinionsundersökningar tyder på att Daniel Svensson går mot en väntad jordskredsseger i valet. Trots att Daniel inte har varit med i några debatter, inte ställer upp i valet eller för den sakens skull ens är ett parti, så vill nästan 30% av Sveriges befolkning att Daniel ska få bestämma allt. Detta stämmer bra överens med att 70% av Sveriges befolkning är kuksugare (lågt räknat).



Once upon a time on a gubblördag far, far away


The last cry of Loppan

Igår natt fick Daniel ett SMS av Loppan...
"Jag är på nattklubb i Togo. Dom spelar Walk of Life."

Sedan dess har ingen hört av honom. Vi befarar det värsta. Daniel anordnar minnesstund på Landala torg för vänner och familj.

Aftonbladet.se


Kortedala torg

"Fyfan. Gårdagens fitta smakade flaggpunsch. Måste sluta ragga på kortedala torg."

Heldag på hisingen

Livrädd och på helspänn har Daniel tagit sig ut till hisingen för en heldag. Först gubblördag med öl och fotboll, och en pizza som Daniel egentligen inte vågar gå och hämta. Pundare och kriminella över allt i det här villa-ghettot. Senare blir det Nobunny på truckstop alaska.

Hits och covers

"Vad lyssnar du på Daniel?"
- Hits.
"Va?"
- Hits, jag lyssnar bara på hits. Och covers. Gillar covers också...

SMSa med morfar...

Daniel: "Grattis på födelsedagen morfar!"
Morfar: ":"

Daniel är förövrigt lätt sjuk i huvudet som SMS-grattar sin morfar. Till jul får morfar en facebook-puff och en ny traktor till sin Farmville.

För vi har Kings Head...

Alltså, ikväll: Daniel dricker höstpilsner med Kab Rainford på Kings Head.


Inget jävla gratis inträde i helgen

Fotboll på TV idag, Sverige - San Marino. Daniel har fixat den i princip helt hemliga kanalen "TV10" så han bjuder in till härlig fotbollskväll hos honom. Big screen TV och salta pinnar. Jag kan tyvärr inte komma för jag har träning, men jag passar på att meddela Daniel att imorgon ska vi dricka öl på Kings Head. Daniels 'brother in crime' Krabban har kommit hem från sina 2 år i kambodjanskt fängelse.

"Äh, en bra internetuppkoppling och 4 liter bröstmjölk i kylen är allt jag behöver"

Under "The Great Silence" (blogguppehållet) hann Daniel med att flytta. Han är numer stationerad i Landala. Jag har inte hunnit spana in det nya crib:et än men det är troligen lite mer cozy än lyan på friggagatan.

Lär er vad det handlar om...

När Daniel fyllde år fick han en cykel. När ni fyllde år fick ni en EU-moppe. Lär er vad det handlar om. Lär er vad det handlar om jävla rikemanshoror!

Hard working man

Halva dagen i skolbänken, halva dagen krängandes iPodar på apple store. Så ser vardagen ut för Daniel. För pengarna han lyckas spara ska han köpa sex.

Tacotisdag!

Hösten har börjat närma sig, det innebär regn och rusk och tacos på onsdagar. Nytt för den här säsongen är att vi (Jag, Bullen och Daniel + guests) bara kommer att kolla på spaghettiwesterns. Nytt för säsongen är också att Daniel har spolat ner quornfärsen i toaletten och börjat äta kött igen som en riktig karl.


RSS 2.0