Wifi = gruppsex

Aftonbladet publicerade idag en chockerande artikel där det avslöjas att Daniels internetleverantör tvingar honom att ha gruppsex för att få internatanslutning. Daniel har anmält leverantören, men polisen säger sig stå handfallna i målet. "Vill man ha en riktigt bra internetanslutning så får man vara beredd att betala för det", förklarade de i ett pressmeddelande i eftermiddags. Daniel säger sig vara trött på situationen. "Hela tiden måste jag ha gruppsex, jag hinner ju knappt ens surfa mellan akterna!"
 
Färdigknullat eller färdigsurfat?
 

Radiotystnad

Jag har inte hört något från Daniel på länge, det är därför ni inte har hört något från bloggqvist på länge. Jag kan inte mer än hoppas på att han, i sann Daniel-anda, förgyller vardagen för människor i sin omgivning. Om tre veckor kommer jag hem. Då ska jag kissa i Daniels glögg.

Pinsamheter

Fick just reda på att Daniel trodde att "arsle" var ett annat ord för ansikte tills han var fjorton år... Nästan lika pinsamt som när han trodde att Wheels & Wings i Falkenberg hette "Wings & Wheels".

Seger

Seger idag för WWDIS FC. Daniel stod för ett äkta hattrick i första perioden sedan var matchen i princip avgjord. Det är den tredje raka segern i hemmaborgen Alelyckan. Publiksiffra: 4
 
"En spelare gör inte ett lag" brukar det ju heta. Skitsnack.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Daniel i tårar

Fredagens allmänhetens åkning var inställd. Daniel uppges vara otröstlig. 

Skumraskaffärer

Jag fick just nys om att Daniel i veckan investerade i ett rabattkupongshäfte för 395 kronor. Häftet ger honom förmånliga rabatter på restauranger, events och butiker runt om i Göteborg. I mina öron låter det som ett pyramidspel.

Daniel - Der Underground-Held des Westschweden

I slutet av November ska jag göra en presentation i tyskakursen. Man får tydligen prata om vad man vill, typ sin hemort eller en hobby. Jag ska givetvis prata om Daniel - fabricera fakta och visa youtubeklipp. Det är dags för Daniel att erövra sydtyskland!

Halloween

Nu är det ju inte så att Daniel eller någon av de andra medlemmarna i GGG firar halloween. Men om de hade firat halloween så skulle de antagligen snurrat mer än ett par sockor i sina tvättmaskiner, i sina gravar.

RSS 2.0