Lou Reed

Daniel fördömer Lou Reeds död. "Jag födrömer Lou Reeds död", säger Daniel i ett uttalande. Han passar också på att fördöma stormen Simone, området mellan pungen och rövhålet, samt det faktum att homosexuella i Sverige har samma rättigheter som heterosexuella.

Tänk på att varanen bara jagar vintertid

Aight my niggers and my niggerettes, det är dags för vintertid. Varanen jagar, tacoskonsumtionen går i taket och 900.000 svenskar överväger självmord. Daniel tog sig an nattens tidsskifte med bravur. Armbandsur, mikrovågsugnar och videoapparater ställdes med minutiös precision om från 03:00 till 02:00.
 
Powermove.
 

Bloggqvists topp 3 saknade saker med Sverige

1) Daniel
2) Tacotisdag
3) Rätten att öppet få kritisera det faktum att homosexuella har samma rättigheter som heterosexuella.

The Hobbit

Frågade vad Daniel tyckte om Persbrandt som Beorn i nya Hobbit-filmen. "Han ser fan ÄNNU dummare ut än vad Björn Hellberg gjorde i den första filmen!"
 
 

Fact or fiction?

[A] Daniel sitter med sitt entourage på Barabicu och dricker pilsner. Plötsligt kommer det fram tre snygga tjejer och frågar om de får sätta sig ner. Den ena tjejen börjar genast flirta med Daniel och det dröjer inte länge förrän hon har sin hand mellan Daniels lår. Hon vill byta telefonnummer. "Ska ni med till Rio Rio sen?" frågar hon. "Nej,  salsa och negrer är inte våran pryl" svarar Daniel.
 
[B] Daniel är med sitt entourage på Barabicu och Dricker pilsner. De får syn på tre snygga tjejer vid ett bord och går fram och frågar om de får sätta sig ner. Daniel börjar genast flirta med en av tjejerna och det dröjer inte länge förrän han har sin hand mellan hennes lår. Han frågar efter hennes telefonnummer. "Ska ni med till Rio Rio sen?" frågar han. "Nej, salsa och negrer är inte våran pryl" svarar hon.

Inställd hemmamatch

Berättade för Daniel om ett misslyckat försök att få till en hemmamatch. Vi har alla varit där. Man låtsas att man är trevlig i ett desperat försök att för en gångs skull få ligga, men så slutar det med att man bara får spoona. Daniel:
 
"Men för helvete, du får ju göra klart för henne på vägen hem att det är ingen jävla bed and breakfast det handlar om!"

WWDIS GBG

Innebandysäsongen har dragit igång. Årets silly season-snackis var helt klart att purfärska WWDIS GBG lyckades signa Daniel som free agent. En affär som troligtvis kommer gå till historien som den mest lönsamma någonsin. Daniel är känd i innebandykretsar främst för sina stenhårda backhandskott och sin risiga moral.
 
En go gäng.
 

Cannstatter Wasen!

Sula på finkläderna! Heute gehen ich und Daniel aufs Volksfest! Daniel kommer iaf vara med mig mentalt. 
 
Bästa runkmaterialet på länge.
 

RSS 2.0