The curse of Monkey Arash

Efter en fullkomligt lysande säsong i Liga Linné förra säsongen och en kassaskåpssäker seger, har Daniels lycka nu vänt. I ett vekt tillstånd av total hybris döpte Daniel sitt lag efter den största förloraren i Drömelvans historia. Namnbytet från "Grunden Bois" till "Arash Hakimi Fard" ser ut at ha inneburit att Daniel har förlorat sin mojo. Just nu är han fast förankrad på sista plats i nya "Liga Linné - äntligen utan Arash". 

Musikhjälpen

Det ryktas att Daniel håller på att snickra ihop ett kontrakt med Musikhjälpen. Detaljerna kring detta är ännu hemliga men så snart jag vet mer kan ni vänta er en uppdatering. "Jag kan inte säga så mycket just nu, mer än att Daniel har lagt fram ett temaförslag för 2014 som är mycket intressant. Nu gäller det bara att få Sarah Dawn Finer ombord, så är det bara att köra!", säger en upprymd Kodjo Akolor.

There can be only one

I höstas anslöt Daniel till Wwdis Gbg. Hans deltagande har haft en otroligt kraftig inverkan på såväl lagets resultat som på det mediala intresset kring klubben. Detta har inte gått huvudstandens motsvarighet, Wwdis Sthlm, obemärkt förbi. I ett desperat försök att rädda säsongen mönstrar de nu en förstakedja med enbart Danielkloner.
 
 

Listerine

Listerine munskölj lanserades i Sverige 2005, enda sedan dess har Daniel använt prudukten regelbundet. I en hetsig debatt om munhygien i helgen, om huruvida Listerine är bättre eller sämre än apotekets egna "Flux", basunerade Daniel ur sig argumentet "Jag har druckit 20 ml Listerine morgon och kväll i flera år och jag har aldrig haft några hål, så jag skulle vilja påstå att det funkar minst lika bra som Flux. Dessutom är det skonsammare för magen.".

Bonushelgen

Så här såg det ut när Daniel firade bonushelgen i början av januari.
 
Dubbla ostron, burköl och travkort.
 

Tjugo minuter är fler än fyra elefanter

I fredags vann GGG återigen På Spåret. Daniel löste "Oslo" redan på "Leif Andrée museet" och kammade därmed hem 10 poäng. 

Liga Linné

Igår ringde Daniel in det nya året med en Ciao Ciao och åtta timmar fotboll. Nyårsdagen innebar också upploppet i Drömelvans 'Liga Linné", ett upplopp som Daniel vann med en hårsmån före Fittan Kuksson. Stort grattis till Daniel och hans Avgrunden Bois.

RSS 2.0