Festar med eliten

Att vara kändis har sina fördelar, som att man får hänga med andra kändisar till exempel. Igår festade Daniel med Timbuktu på lyckholms bryggerier. Timbuktu, eller Jason som han egentligen heter, ska enligt källor ha bett Daniel om en autograf.

Är Daniel för mainstream?

Det är frågan som jag har ställt mig det senaste. Håller det att blogga om Daniel längre? Är han tillräckligt underground fortfarande?

Det här är ett klassiskt problem för subkulturer. När dom växer och blir populära så är dom inte längre underground och då är det inte så jävla alternativt och coolt längre. Ursprungsanhängarna tycker att dom nya anhängarna är "wannabees" och istället för att ena människor så drivs dom isär av sitt gemensamma intresse - Daniel.

Svaret på min fråga är i alla fall
 -Nej, Daniel är inte för mainstream för att blogga om... än...

Vårstädning

Idag har Daniel "storstädat". Jag är tveksam till hur stor städningen var eftersom han inte har mer än 2 pinnstolar och en säng i sin lägenhet. Sen lagade han köttbullar och mos, dvs koka upp vatten, hälla i pulver samt peppar som han har snott på Mc Donalds - snåljävel.

Grymme-Daniel

Löning och härliga tider. Ikväll ska Daniel fira Jonks 29årsdag med pompa och ståt. Festen är på Wipe Out på Kontiki. Lär ju bli grymt, Daniel ska ju dit.

Ass tampoon

Alla är vi mer eller mindre bekanta med fenomenet 'rövtampong'. Det vill säga när man doppar en tampong i tex vodka och för in den i analen i syfte att berusa sig. Vissa av oss har provat det, andra har bara nyfiket googlat det. Vad som är intressant är att Daniel utsätter sig för det här dagligen. Han gör det dock inte med sprit utan med sin frukostjuice, han säger att "kroppen tar upp vitaminerna bättre om man göra så".

Kab Rainford

Igår kom Kabban hem, det firade Daniel och "gubbarna" med årets första grillning. Kabban stod vid grillen, Daniel drack kung och han och Filip ljög ikapp om fiskelycka och sjövett. Löfberg spelade kubb med sig själv. Det var för himla gott.

image37
If you don't like flavor, just back off.

image38
- Filip, du har en så här lång cigg bakom örat.

After a long days work...

Daniel enjoys nothing more than a little cat-nap!


Scuba cat


IFK - AIK

Idag ska Daniel på mats. IFK Göteborg tar emot AIK på Nya Ullevi. Egentligen hade Daniel inga planer att gå dit men sen hörde Tollan-på-räcket av sig och sa att han hade en biljett över som Daniel kunde ta. Nu heter han "Krossa gnaget - vi ses på GHI" på msn.

Lördag

Det var en helt vanlig dag ungefär som den här och det började redan på morgonen när...

Daniel vaknar upp, fortfarande lätt berusad från kvällen innan. Bredvid honom i sängen ligger en annan man. "Fan, helvete." tänker han. Sedan drar han till Kvibergs marknad. Han strosar omkring bland kryddor, korv och stulen hemelektronik i drivor. Solen skiner och trots att Daniel inte handlar något, bortsett från en falafelrulle för tjugo spänn, så har han fått en underbar start på lördagen.

Senare sätter sig Daniel i slottsskogen och dricker öl i gott sällskap. Varenda göteborgare är där. Sommar, sol, härligt. Här sitter Daniel tills kvällen kommer, då rockar han åter igen loss med kuken ute. Han avslutar lördagen med att strula hela natten.

Brott och straff

I och med Anders "42-åringen" Eklunds klavértramp tidigare i månaden har dödsstraff-debatten åter igen blossat upp i svensk media. Folket rasar. Janne Josefsson svänger sig med ord som "rovdjur". "Det är ju människor det handlar om!" ryter Claes Malmberg. Vård säger vissa, häng han högt säger andra, inget godis på två veckor säger Daniel.

The biggest slut of all

Efter att ha raggat hela kvällen igår på svanen fick Daniel äntligen napp. Han hittade den största slampan på hela stället, pröjsade en taxi och drog hem.

Det var en något sliten Daniel som kom vacklande till jobbet imorse. Han var inte direkt bakfull, utan snarare "a little sore" efter en helnatt i sänghalmen med mister hand.

Rock out with his cock out!

Ikväll tar Daniel det lugnt, slappar slöar och väntar på cortégen. Imorgon däremot ska Daniel rock loss med kuken ute. Först är det öl och 'åvitt - GAIS, sedan blir det utgång efter det - Svanen. Alltid samma visa, vecka efter vecka. "Vad är det för dag? Torsdag. Jaha ok, lets rock out with our cocks out."

Maskerad

I helgen ska Daniel gå på maskerad hos en gammal klasskamrat. Först kom inte Daniel på någon bra utklädnad, men sedan slog det honom att han hade en gammal Kennedy Bakircioglu-outfit på vinden.

image36
Daniel Bakircioglu


Rösta på aftonbladet.se

image35


Måndag

Måndag brukar ju vanligtvis vara pingis-dagen för Daniel, men idag är han så fattig att han inte ens har råd att köpa ett par bärs så det blir ingen pingis. Varför är han fattig? För att han lånat ut alla sina pengar till mig, haha.

Över gränsen

Under ungefär en halvtimma på söndagen gick bloggqvist totalt över gränsen. Man kan inte skämta om allt, inte efter typ en vecka i alla fall. Ni som han läsa "det där inlägget" har läst det, ni som inte läste det slapp. Jag ber om ursäkt.

Showdown

Idag är det Showdown för Daniels del. En sak som är väldigt intressant är att i torsdag så lovade Daniel det franska bandet som ska spela att han ska sjunga för dom. Dom glömde nämligen sin sångare i Frankrike. Det ska bli skoj att se Daniels stressade min när dom ropar upp honom på scen.

Hockey

Daniel vill att Linköping ska vinna hockeyfinalen. Han tycker inte om HV, han kallar dom HIV-71. Lite som GAIS-bajs, fast roligare, eftersom HIV är en allvarlig sjukdom.

Torsdag igen...

...och som ni vet så går Daniel till Svanen på torsdagar. Faktum är att det är förprintat i hans filofax "Torsdag: Svanen".

Stekt fisk

Matlagning ligger Daniel varmt om hjärtat. Tidigare ikväll lagade han dubbelpanerad sejfilé, kokt potatis och till det lite rivna morötter. Sej är en klart underskattad fisk, tycker Daniel, och det är ett kanonalternativ om man vill "ge torksen ett break".

image35

Recept: Stekt fisk (per person)
250g sejfilé
2st ägg
1skvätt mjöl
1skvätt ströbröd

Vänd fiskbitarna först i mjöl, sedan i de vispade äggen (endast gulorna) och slutligen i ströbrödet. Stek i ordentligt med olja och smör för fin färg och god smak, det är ingen GI-mat vi lagar. Serveras med kokt potatis och rivna morötter, skirat smör och/eller remouladsås.

Pingis! Pingis! Pingispingispingis pingis pingis!

Ikväll har Daniel vart o svängt sitt meterlånga skägg på pingisklubben, och så vitt jag vet så är han där och svänger det än i dag. Daniel har inte rakat sig på flera veckor. Han säger att det är för att han inte har några batterier i sin rakapparat, men jag tror att det är för att han vill se ut som han den där som levde på en öde ö. Ni vet han den där Harryson Kruse.

100apor

Dom flesta har väl hört talas om "den nya svenska humorsidan" 1000apor, där bröderna Schulman kastar ur sig lustigheter till höger och vänster. Daniel fick tidigt upp öronen för sidan och knappade in www.100apor.com där han nu är medlem och mycket aktiv.

Lugn fredag

Att Daniel tar det lugnt på en fredag tillhör inte vanligheterna, men idag var det bara ett allt för bra läge: 'Den sista samurajen' går på 3an.

image33
Daniel är mer lik Tom Cruise än vad man kan tro.

This my cool and I can't take it off

image32

Ikväll ska Daniel till Svanen, de ni!


Daniel är kär!

Det var i början av februari när Daniel var på semester i Kap Verde som han träffade sin stora kärlek Miss Benguela. Daniel har fram tills nu hemlighållt sin relation med den 32åriga negressen, eftersom han har varit rädd för vad omvärlden skall tycka. Men nu när Miss Benguela har varit med och tävlat i Miss Landmine 2008 har affären offentliggjorts.

Miss Benguela slutade 4a i tävligen, men Daniel visade sitt stöd och sin kärlek. "För mig finns det bara en Miss Landmine, och det är du."

image31
Miss Benguela



En dag att minnas

Som ni förstår har det hänt ungefär hur mycket som helst i Daniels liv sedan förra inlägget, men det finns en sak som känns mer vesäntligt än allt det andra tillsammans. Jag talar förstås om lördagens musée-räd, först sjöfarts sedan hastade vi oss upp till naturhistoriska.

- Daniel, det är lördag. Man hittar ju aldrig på någonting på lördagar. Vad gör egentligen alla som "gör någonting" med sina lördagar? frågar Martin.
- Inte vet jag, men vi ska i alla fall gå på museum hela dagen! svarar Daniel.
- Ja, det måste vi göra! ropar bröderna Lindqvist i mun på varandra. Sedan bar det av mot sjöfartsmuséet.

image27
Här ser ni Daniel med sin mycket världsvana musée-gångstil, sakta strosande med händerna knäppta
bakom ryggen, törstig på kunskap.



Sjöfratsmuséet var rena fullträffen. Efter att ha läst om Lasse i Gatan och räknat kanonerna på ostindiefararen Wasa (ej att förväxla med Regalskeppet Wasa) kände Daniel att han bara måste ha mer. Det var dags att ta sig upp till naturhistoriska. Men först...

image28
Efter ett par timmar på sjöfarts envisades Daniel med att han skulle ha en "skruven" innan vi fortsatte
till naturhistoriska.


När vi väl kom upp till naturhistoriska så drogs Daniel som en magnet mot valsalen, elefanten fick knappt ens en hastig blick. Daniel skröt ivrigt om hur han en gång i tiden fikat inne i valen, det var på den tiden det fanns ett café där inne.

image29
Daniel med blåvalen. Till vänster ser ni en halvspäckhuggare.

image30
En enorm avocado.

Efter timmars strosande på göteborgs bästa museum deklarerade Daniel lördagen den 29 mars 2008 "Den bästa dagen i mitt liv".

Äntligen!

Efter många dagars väntan så är blogg.se äntligen klara med sin serverflytt som gjort att man inte har kunnat logga in på sidan sedan i fredags! Men nu e vi back on track.


RSS 2.0