Web-tips

bloggqvist.blogg.se är ingen blogg där jag tipsar om hemsidor egentligen, men nu tänkte jag göra det i alla fall. vecka.nu är en kanonbra sida om du till exempel vill veta vilken vecka det är.

Flyttat in?

Den senaste tiden har Daniel sovit hos mig allt oftare. Igår tillexempel satt vi och kollade på Vad blir det för mat och Dark Angel hela natten så det föll sig naturligt att Daniel slaggade på soffan. Personligen har jag förstås inget emot detta, det är bara trevligt. Problemet är bara att bloggen har handlat om Daniel och mig det senaste, och det är inte alls tanken - vem är jag lixom!?

Som lösning på problemet så får Daniel inte sova hos mig mer och jag har beslutat mig för att aldrig mer träffa Daniel personligen.

Inne-Per-Morberg-Natta

Som ni säkert förstår så valde Daniel och jag att kolla igenom alla avsnitt av Vad blir det för mat säsong 1 istället för att springa på krogen. Det fanns en hel handfull bra konserter att gå på, men vi drog o köpte lite delikatesser och bänkade oss framför TVn. Det kallas att prioritera.

"Det går en trettio fyrtio-tusen ägg till en sån här." //Per Morberg

Torsdag

"Vad ska du göra ikväll Daniel?"
"Isjälv ska jag..."

Det finns endel alternativ att välja mellan ikväll. The Fume på pustervik, Process på Gamle Port, C.Aarmé nån annanstans. Men å andra sidan så kan man ju alltid sitta hemma och ha Inne-Per-Morberg-Natta och kolla på 'Vad blir det för mat' hela kvällen. Det, mina vänner, hade inte vart fel.

Senaste nytt om DVD-boxen

Idag var jag och Daniel och snackade med våran kontakt på Åhlens. Vi vet nu exakt hur många Vad blir det för mat-boxar dom tar in där och vi har räknat ut att det räcker att vi går dit tidigt imorgon för att vara säkra på att få ett ex.

Vad blir det för mat

På onsdag släpps 'Vad blir det för mat' säsong 1 som DVD-box. Det här är förstås ingenting som kommer gå varken Daniel eller bloggqvist obemärkt förbi. Per Morberg är bland det bästa som någonsin synts i en TV-ruta, och vad TV-kockar gäller så klättrar han rakt förbi erkända storheter som Mat Tina och Robert Rainford.

Daniel och bloggqvist hade för plan att tälta utanför CD-specialisten tisdag till onsdag för att vara säkra på att komma "först till kvarn" och få ett exemplar innan de tar slut. Men till deras stora fasa visade det sig att CD-specialisten inte ens tar in boxen, och de andra ställerna som tar in boxen ligger inne i Nordstan, där man inte får vistas nattetid. Vi får se hur problemen tacklas. En sak är säker, det kommer klivas över lik om det behövs.

"Ett kök som inte gör sina egna fonder är inget riktigt kök" //Per Morberg

Oscarsvaka

I skrivande stund sitter Daniel hemma hos bloggqvist och har Oscars gala-vaka. Oscars galan är årets TV-höjdpunkt, det vet väl alla?

Good guy

Lördagen var i vanlig ordning en ölens dag för Daniel. Började på Showdown, kolla lite band och dom bitarna. Slutade på Nef där han fick känna på hur det är at gå på krogen som kändis. Däremellan var Daniel på Seven Eleven, där han köpte mat åt fem uteliggare som var hungriga. Big Hearted Danny is my man.

Jessica Alba

"Hon kanske är vacker på utsidan, men hon har en ful själ" //Daniel Svensson

Lika som bär?

image22
Nej, egentligen inte.

How to become a Daniel Svensson - 1

Bär slarvigt knäppt cardigan.

Ett av Daniels favorit-klädesplagg är cardiganen. Daniel bär ofta en cardigan öven en t-shirt. Cardiganen skall vara lite slarvigt knäppt, det får gärna saknas en knapp någonstans mitt i - det ger bara ett "casual" intryck.

How to become a Daniel Svensson - intro

Den senaste tiden har intresset för Daniel Svensson ökat markant, vilket har speglats i antalet besökare här på bloggen. Jag kan inte säga att jag är direkt förvånad, eftersom Daniel är så jävla grym. Med detta ökande intresse följer förstås att det dyker upp allt fler "wannabees", ett exempel på detta är fakenickaren på msn som jag berättade om i veckan.

Handen på hjärtat - can you blame them? Det är klart att folk försöker vara som Daniel när Daniel är så jävla cool. Vem vill va dig, när man kan va Daniel? Jag har egentligen inget emot Daniel-wannabees, men jag vill bara inte att det går fel till.

För att hjälpa alla Daniel-wannabees som känner sig vilsna presenterar jag "How to become a Daniel Svensson" - en guide där jag kommer lägga upp olika tips på hur Du kan bli och vara mer som Daniel Svensson. Jag kommer att lägga upp det första tipset redan ikväll, därefter följer ett eller ett par tips i veckan.

image21

Man of his word?

Man skulle kanske kunna tro att Daniel är en sån kille som håller vad han lovar, men så är inte alltid fallet. Inte allt för sällan säger Daniel en sak och gör en annan.

Senaste exemplet var när Daniel lovade Jonk att han skulle åka med honom till Gnosjö i helgen för att fira Jonks kusins 20årsdag. Jävla dum grejj att lova. Daniel var ju såklart tvungen sticka dolken i ryggen på Jonk och lämna honom i sticket.

Hård onsdag, Svanen ikväll?

Cool som han är så var Daniel ute och festade igår, även fast det "bara" var onsdag. Idag säger han sig vara "jävligt trött och förkyld". Daniel skyller enligt uppgift sig själv.

Även fast Daniel är sliten så surras det om att det blir Klubb Svanen på jazzhuset ikväll. Det är dock tveksamt om det blir något med det då Daniel "inte gillar ölen där".

Inte helt svart

Alltså... Bara för att Daniel spelar punk-rape'n'roll betyder inte det att han e nån slags fuck-society-anarkist. Daniel är färggladare än regnbågen själv.

Visst, han spelar punk, men han tycker också om fotboll, att plocka svamp och att fiska. Som ni vet så är han en globetrotter, han är stjärngosse vid jul och han drömmer om att bli bartender på Kos. Daniel är en punkare som kan spela alla instrument, even the piano.

image21
Här är han trygg.


Helgon.net

Nu kan man återigen hitta Daniel på helgon.net, där han kallar sig queenboadicea. Som ni förstår så vore det rent olämpligt för en leadsinger som Daniel att inte finnas på helgon, eftersom helgon är ett community för folk med alternativa musik- och klädstilar.

Rockstar

Vet inte hur många av er läsare som är medvetna om att Daniel även kallas Danne D-Takt, sångare och frontman i ett av världens näst bästa band: The Reeperbahn Bukkake Show. RBS bjuder på punkig Rape'n'Roll när den är som näst bäst.

www.myspace.com/rbsgbgFakenickers Fuck Off!

Rätt stört, folk har börjat fakenicka "Daniel" på msn. Snackade just med "Daniel" på msn. Jag märkte ju på typ 2 sekunder att det bara va nån looser som kallade sig Daniel för vara cool. Ingen humor, ingen pondus - fan ingen riktig Daniel. Hmpf!

SLUTA KALLA ER DANIEL OM NI INTE KAN LEVA UPP TILL NAMNET!

There can be only one...

Käka köttbullar

Idag käkade Daniel på Köttbullekällarn. Han beställde den största portionen eftersom han e så jävla rå. Och så har han en ny tisha också. Bild kommer.

Helgen

Det har varit en hektisk helg för Daniel. Bärs och brudar i stora lass. Torsdag, fredag, lördag. Daniel raggar runt, sms-fäktas och bjuder främlingar på öl. Allt känns bra. Lika bra som Natalie Imbruglia - Torn.
Daniel and the real girl

Idag såg Daniel filmen Lars and the real girl, sedan blev han lika nuts som Lars och började snacka med en robot-spanjor som inte fanns. "Alltså, jag är helt säker på att jag hörde något, fan va konstigt". Suck...

Inget merch...

Måste tyvärr meddela att det blir inget Daniel-merch på ett tag. Bloggqvist har hamnat i en ekonomisk svacka, och kan helt enkelt inte finansiera det. Igår försökte jag ta bussen till angeredsbron men blev avslängd i surte eftersom jag inte hade råd att stämpla. Botten är nådd.

image20
Den tilltänkta merch-loggan. Tänk kaffekoppar, T-shirtar och påslakan.

Ingen denguefeber.

Idag var Daniel hos en doktor. Det visade sig att han inte alls hade denguefeber som docFeldt trodde sig veta. Doktorn konstaterade istället att Daniel åkt på "någon slags magstuds".

Källa: Kvacktuellt

Hur står det egentligen till, Daniel?

Hur mår Daniel egentligen? Sedan han kom hem från Afrika har jag knappt hört av honom, det känns inte som han är sig själv längre. Jag vet bara att han är sjuk, men hur sjuk är han egentligen? Jag vet bara att han är ledig från jobbet, och eftersom han inte ger några klara svar till mig direkt så bestämde jag mig för att söka information på andra håll.

Andreas docFeldt, självutnämnd läkare och likväl Daniels arbetskamrat har ställt diagnosen denguefeber. Är detta allvarligt? inte vet jag. Vill ni veta mer om sjukdomen så kolla in länken eller kontakta docFeldet på andreas.litfeldt@teliasonera.com.

Personligen kan jag bara hoppas att jag slipper dödförklara Daniel igen Peace.

OMG LOL WTF!?

Har Daniel tagit bort sig från helgon.net? Vafan är det här? Jag kan inte hitta honom. Fan. Hur jävla rock är Daniel egentligen? Kan jag blogga om en looser som inte har helgon.net? Jag hoppas att det här är ett missförstånd. Bloggens existens hänger på en skör tråd.

Pisshelg

Har vart en jävla pisshelg. Inte så konstigt med tanke på att Daniel inte va med. Han är fortsatt magsjuk och ligger hemma. Hoppas fan han blir frisk snart så att mitt liv blir värt o leva igen. Vem vill va mig när man kan va Daniel?

Daniel joker i Melodifestivalen

Nej, helt fel. Men däremot ÄR DANIEL HEMMA!l och är fit for fighting i helgen. Såvida att han inte ska sitta hemma och kolla på tönt-melodi-tönt-festivalen. Det verkar iofs jävligt sevärt, metro skrev nämligen idag att E-Types pyroteknik i skandinavium gick loss för en halv miljard kronor. Jävlar!

edit: Fick just reda på att Daniel är magsjuk (så jävla Afrika!) så han ligger troligen hemma fredag.

image19


Merch!

Bloggqvist jobbar för tillfället stenhårt för att fixa fram lite Daniel/bloggqvist-merchandise som kommer att lottas ut här på bloggen. Jag kan inte komma med allt för mycket info just nu men håll ögonen öppna under den kommande månaden - den här kommer bli grymt!

Btw. Daniel älskar Merch, grymt band.

News! Daniel gästbloggar igen!

Sedär! Daniel har hört av sig igen med ett gästblogg-inlägg till. Svinball tycker jag, lite synd bara att han gör om bloggqvist.blogg.se till nån slags jävla resedagbok. Håll till godo:

-------------------------------
A blogger is a Blogger

Efter att ha varit lite avlagsen ett par dagar kan jag nu ater igen blogga.. aven om vissa verkar tro att Africa ar ett enda stort tradlostnatverk! Vi firade farsan 50 ars dag, igar, med skumpa osv. Vi hyrde aven en massa 4hjulingar och akte runt pa on.. Jag hade farmor,84 bakom mig pa min. Har aldrig kannt mig sa mesig som nar hon skricker; "DU KOR SOM EN KARRING!!!MER GAS DIN SOPPA!!." Men for ovrigt ar det nice.. vi vantar iofs fortfarande pa solen, som inte verkar vilja komma fram. Jag har kopt en present till johan for jag vet hur mkt han gillar presenter. Idag slog jag aven banrekord pa den lokala minigolfbanan. 30 slag!! helt sjukt svar bana. allt gjort i betong, vilket gor att bollen tenderar att studsa en del. forhoppningsvis kommer jag kunna skicka lite bilder till johan som han kan lagga upp.

Det borjar bli dags att betygsatta denna africanska o. Medtanke pa att det bara var sand pa hela on och dom kallar det den grona on sa kan jag inte annat an att satta ett hogt betyg. aven om on inte alls fortjanar det.

Det var sa har langt jag hann innan killen med datorerna sa:"Internet is down, all over the world", som tur var finns det nagot sa fiffigt som utkast i gmail. sa jag slapp skriva om allt.

Igar sop vi lite, drack pilsner natten lang.. riktigt gott. men nu langtar jag mest hem till regnet och alla vanner.. Grattis pa fodelsedagen JOHAN.. (antingen kommer den snart eller sa har den varit) Janbell, fyller val oxa snart. Grattis.
Mer minigolf idag, rekordet har forbattrats till 23slag av en yngling, vid namn Philip. Fan det finns inte sa mkt att saga.. dock kostar det inte 25 escudos att sitta vid internet utan 300 escudos. rena ranet!! Hotellets fotosgraf ar btw ett riktigt svin da han bara tar kort pa tjejer i bikini samt nippleslips, och dessa visar han stolt upp i ett bildspel i lobbyn pa hotellet.. riktigt go kille.

orkar inte skriva mer efter som johan ar sa javla sur pa mig. ses nar vi ses. om jag nagonsin kommer hem

-------------------------------

Present o allt. Åhh... Jag tror att jag har varit för hård mot Daniel. Men det är bara för att jag saknar honom så mycket. Det gör vi väl alla?

Inte ett knyst

Jag har inte hört av Daniel på flera dagar. Han skiter tydligen i oss här hemma. Lite tråkigt att han visar så lite intresse för sina fans när hans fans uppskattar honom så mycket.

Skräckscenariot är förstås att något hemskt har hänt, men det är näst intill uteslutet med tanke på att jag dödsförklarade Daniel så sent som för nån vecka sedan. Det är ju inte rimligt att dö två gånger så tätt inpå varandra.

Det troligaste är väl att Daniel inte har tillgång till internet så ofta, men jag menar... Jag hade klivit över lik för att få chatta med Daniel i bara nån minut, medan han inte ens vill punga upp 25 Escudo för en halvtimme på internetcafét nere på gatan.

Senaste nytt från Afrika

Daniel gästbloggar från Kap Verde. Jag är lika chockad som ni, det finns tydligen internet i Afrika också. Håll till godo:

Da var man framme i africa.. alla mina broder antligen! Yo Brotha! Har redan ett dussin dodspolare har nere.. men det kommer jag till senare. Flygresan hit var lang, men som tur var hade jag med en bok, och for er som kanner mig sa vet ni att den saklart handlar om en person i fangelse.. lite av en fetish. svensk man i fangelse i Boliva efter forsok till smuggling av kokain. Saklart satt jag oxa bredvid alla barn pavagen ner hit, vilket gjorde att jag antagligen kommer bli domd for bade pedofili och barnmisshandel nar jag kommer hem, for som alla vet finns det inga lagar i africa.

Nar vi under inflygningen till Capo Verde (Heter Capo Verde har nere), sag att on inte var alls gron utan snarare ett grustag borjade man undra lite om vem som i helvete dopt on.. antagligen en knarkande Portugis, som hade ett riktigt sjukt sinne for humor. Mannen som forvaxlat grus med grona angar, hittades antagligen dod ganska sa omgaede efter att on blivt dopt.. tog over en timma innan vi sag nagot som var gront.. val framme vid hotelet sa mottes vi av ett gang med infodingar, inte alls med spjut i handen, laderkjol eller en stor gren genom lappen, dom stod dar i jeans, 80-tals t-shirt och mobil. Alla tanker saklart, vart ar okleygalsogonen? jo dom satt i halsen pa t-shirten. Fila skor ar ett maste for att vara en cool snubbe. Olen ar god, inte sa billig som man hade kunnat tro, maten ar god. Dom gor en sjuhelvetes god Pizza, aven en helt godkand Grilled Tuna. Da det inte finns nagot sotvatten pa on smakar coolan salt. Det blaser full storm hela dagarna vilket gor att man inte kanner av solen. jag ar rod. Det positiva ar att det ar grymma vagor. sa man kan plaska och surfa.. jag ska hyra en cross pa tisdag och kora runt lite pa on.. men jag kommer ga in pa detaljer kring det senare. detta var alltsa ep 1.

top 5 Africa
1. No Stress, som det star over alla affarer.
2. Alla kvinnor vill flata mitt har( haha Flata, LOL, OMFG)
3. Ingen kan engelska
4. en portugisisk skolklass i aldern 16-17 har fest pa hotellet.. sweet
5. en portugisisk skolklass i aldern 16-17 har fest pa hotellet...Usch

More to come so stay tuned!!RSS 2.0