Tro det eller ej!

I förrgår såg Daniel ut så här:
image41

Sen hände det här:
image42

Nu ser Daniel ut så här:
image43
Lite sötare, lite bögigare...                                                                                  Foto: Daniel Svensson                                   

En riktig party pooper

image40
Han pajjade stämningen totalt...

Varför varför varför...

Varför jobbar Daniel sent idag? Det är ungefär det sämsta som har hänt någonsin. Men ikväll intar han i alla fall Svanen igen, det ska bli sköjj.

Danny D-square

Idag blev Daniel överfallen av 300 skrålande studenter på spårvagnen. "Tvåorna har ett år kvar, ett år kvar ett år kvar. O vi har bara festen kvar, festen kvar" sjöng dom. "Vafan är ni så jävla glada för?" frågade Daniel "Ni har ju hela livet framför er".

Andra långdagen

I fredags var det Andra långdagen och hela andra långgatan var en enda stor fest. Daniel satt och drack öl på The Rover, trots att ryktet säger att ölen inte är något vidare där.

Slottsskogen

Idag får sälarna och pingvinerna ta ett kliv åt sidan för idag kommer Daniel vara den stora sevärdheten i slottsskogen. Det ska grillas och drickas mexikansk öl med lime och allt kommer va toksomrigt. Alla kommer vara där. Festen är där Daniel är.

118100: Vem är bloggqvist?

Svar:

Bloggqvist är en av Sveriges näst bästa bloggar, om man får tro Bloggqvist själv. Han skriver om Daniel Svensson som är en särdeles grym kille och går under titeln Undergroundhjälte. Riktigt söt är han också. Ha en fortsatt trevlig kväll!


Halta Lottas

Ikväll har Daniel suttit och druckit after work-öl på Halta Lottas krog på redbergsplatsen. Kanske låter det bekant? Låt mig friska upp minnet lite med en gammal bild...

image3
En riktig nostalgitripp för Daniel-entusiaster. Peace.

Daniel rasar!

image39

Kenza har gaddat sig!

Kenza är nygaddad och Daniel är avis. Varför hon har skrivit "Arbeit macht spaß" i nacken förblir oklart.

Länk


Mozart, Ville Valo och Daniel Svensson

Att Daniel för sin medverkan i The Reeperbahn Bukkake Show redan har skrivit in sig i historien som ett av de riktigt stora musiknamnen känner ni redan till. Vad ni kanske inte känner till är Daniels mindre omtalade sidoprojekt, industri-pop-punk-bandet The Heavy Blondes. The Heavy Blondes planerar snart att gå in i studion och spela in sin första singel '242'.

The 242 bus
O´ Hackney blues
The 242 bus
Angelina Jolie

Daniel

Daniel, det börjar fan bli dax o kolla klart Dark Angel snart!? Det här håller inte... Text me!

Istället för fiske

Det blev ju som bekant inget fiske för Daniel i veckan. Istället satt han och "läste" alla Filips gamla Slitz, FHM & Moore-tidningar. När någon annan bad att få slänga en titt på någon av damerna så röt Daniel ifrån på äkta gollum-manér. Det var mycket obehaglig stämning, jag gick hem...

Daniel är i Lerum ett tag, degar och tar igen sig ett slag.

Idag är Daniel hemma och degar i Lerum. Orginalplanen var att dra till Mjörn och fiska men Filips båt var ur funktion. Fett bakslag, men båten ska fixas om nån vecka o sen ska det fiskas fisk som aldrig förr.

Edit:
Istället för att fiska så kollade Daniel och ett par vänner på Kocken. Kocken är grym.

Rödebypappan-status

Dom är väldigt få, men Daniel är en av dom - en av de som har Rödebypappan-status. Det vill säga dom kan göra vad fan dom vill och alltid komma undan ostraffat. Dom kan snatta dajm, skjuta tonåringar eller ha dottern inlåst i källaren i två dussin år. Sen finns det dom som tror att dom har Rödebypappan-status, men när det sedan visar sig att dom inte har det så sitter dom ordentligt i klistret.

Jag vill bo i Borås!

Ikväll ska Daniel leva rövare i Borås. Textilflickorna uppmanas att undvika korta kjolar, inte dricka drinkar som brusar samt att ha pepparsprejen nära till hands. Pinocchiostatyn impregneras, Borås arena bommas igen och Anders Svensson laddar med autografblocket. 16.00 bär det av. Yes.

Daniel lagar fisk på en spik

Här har ni ett smaskigt youtube-klipp på när Daniel lagar mat. Märk väl när han viskar "connecticut" 11 sekunder in i filmen.



Det är förstås torsk han lagar. Torsk är Daniels fabborit-fisk. Näst godast tycker han att sej är, bromsmedljen går till rödspätta.

Rött eller grönt?

Jag sitter och pluggar, Daniel sitter i soffan.

- Daniel, kan du skicka mig det gröna häftet?
*Daniel skickar det röda häftet*
- Nej, inte det utan det andra.
- Men du sa ju det röda häftet?
- Nej, det gröna sa jag ju?
- Ja? Vafan?

Det visar sig att Daniel är färgdöv...

Daniel bär OS-facklan

Så var det äntligen Sveriges tur att få ta OS-facklan en liten bit närmare Peking. I år satt riksidrottsförbundet med fyra namn kvar i gallringen av vem som skulle få den stora äran, och i slutändan var det Daniel som drog det längsta strået före Björn Borg, J-O Waldner och kungen.

Facklans resa runt jorden har kantats av protester och demonstrationer, men det är inget som bekymmrar Daniel.
   - Nej, jag tycker att det är bra med protester. Det har gjort att folk har fått upp ögonen för Kina och problemen där, men ska man ta till bojkott så måste det beslutet tas av staten, inte av idrotten i sig.

Daniel nominerades till uppdraget för att han är så jävla grym.

Lögardagen

Jag har inte hängt med Daniel på svinlänge, typ 4 dagar, och det suger. Idag ska jag förhoppningsvis hänga med Daniel i kvadrat. Sen imorgon kan jag kanske komma med lite efterlängtat kvalitetsmaterial, det var ett tag sedan nu...

VH1's 100 greatest songs of the 90s

Inatt handlar inte bloggen om Daniel Svensson utan om att 'Natalie Imbruglia - Torn' inte var med på listan 'VH1's 100 greatest songs of the 90s', det är ju fantamej helt sjukt.

RSS 2.0