Mjölkmage

Idag var Daniel hemma från jobbet pga av att han hade bajsat ut sin tarm under natten. Daniel lider av "stressmage", "mjölkmage" och allt vad det kallas. Nu ska han kolla på zombiefilmer tills ögonen går i kors. 

Som att kissa i duschen

Den senaste tiden har bloggqvist.blogg.se tappat allt mer av sin bloggstatus. Tidigare var bloggen hipp och populär, folk snackade om den på stan och jag fick high fives av "fans" på krogen. Men den senaste tiden har blogginläggen blivit både färre och sämre, och nu mer är det i det närmaste tabu att läsa bloggqvist - som att kissa i duschen. Läsarsiffrorna rasar, folk lämnar facebook-gruppen och endast dom riktiga hardcore-fansen håller intresset uppe. Daniel anses vara en falnande eld, en stjärna som håller på att brinna ut. Till råga på allt elende är hösten här. Skitliv. Jag skulle kunna säga åt er att inte misströsta, att vi "går mot bättre tider", men jag vågar inte lova er något. Bara ett mirakel kan rädda bloggen nu, men en sak säger jag, räkna aldrig ut Daniel Svensson.

Utegångsförbud i helgen

Daniel får inte hänga med oss andra på krogen i helgen för han har utegångsförbud - Varför?


Bloggqvist - på djupt vatten?

Det ser mörkt ut för bloggqvist.blogg.ses framtida existens. Efter ett stort gräl tidigare i morse mellan mig och huvudpersonen Daniel Svensson känner jag just nu ingen lust att fortsätta med detta projekt som har varit mig så kärt i snart ett års tid. Grälet, som hade sin grund i att jag hade kollat på två Dark Angel avsnitt utan att först fråga Daniel, eskalerade och uppförstorades till orimliga proportioner, jag ligger nu på mitt rum och slickar mina sår. Jag vägrar prata med Daniel, han vägrar prata med mig. Silent treatment.

Fredag imorgon

Imorgon är det fredag, då ska Daniel jobba sent sen gå raka vägen ut på krogen. Det är spelning på Checkpoint Charlie, ett band som spelar norsk black metal-necro trash-inspirerad punkrock med popinfluenser. Ni vet.


Daniel uttalar sig mycket olämpligt om mörkhyade

"Negrer stöps i perfekta kroppar, sen råkar dom illa ut för att dom är dumma."

Strul


Söndagsunderhållning

Dåligt köp?

Daniel och ett gäng grabbar hoppade just in i bilen för att åka till McDonald's och göra ett klassiskt söndags-dåligt köp. "Det var fan sista gången vi åkte hit" hette det förra söndagen, jag har en känsla av att det blir samma visa idag.

Checkpoint Charlie

10 grabbar, öl, Natalie Imbruglia - Torn, minnen och kvalitet. Gårdagens förfest gick som en dans på rosor. Sen tog Daniel bussen in till stan och gick i vanlig ordning till Checkpoint Charlie och köpte 60-kronors-öl, spelade fussball och lät bli att tala med främlingar.


John Hron har nytt nummer

0046733458890.

Helghelghelghelghelg, då.

Äntligen fredag. Daniel ligger och sover och laddar för helgen. Idag lär det inte bli mycket mer än ett par kalla på altanen, men imorgon vankas det utgång. Daniel valde ju att stanna hemma förra helgen så han har endel att bevisa imorgon. I och för sig så skulle han kunna överträffa alla mina vildaste förhoppningar med förbundna ögon, så det kommer ju bli grymt det här!


John Karry's brorsa läser Bloggqvist!


Tinitus

Filip, som sover vägg i vägg med Daniel, vaknade i morse av vad han trodde var sin väckarklocka. Han steg upp, tog på sig sina arbetskläder och gick upp i köket. När han satte sig framför TV:n med sin kopp te hörde han återigen "väckarklockan" och sprang ner för att trycka av snoozen, men det var inte någon väckarklocka som väckt honom utan det var Daniels tinitus som pep. Daniel själv sov illa hela natten och har under dagen klagat över kraftig huvudvärk.


Return of Daniel

Idag kollade Daniel på Star Wars - Return of the Jedi efter en halvslapp dag på Stavanger Forum.


Politik

Daniel har børjat intressera sig før politiken, politiken har børjat intressera sig før Daniels syrra.

Onsynlig

Handburgare. Falmskärm.

Ärade läsare

Inte mycket händer här på bloggen, många är de besvikna läsare som tittar in varje dag för att mötas av samma lama inlägg som dagen innan. Varför är det så då? Jo, för att inte så mycket händer i Daniels liv just nu, och jag är trött på att koka ihop lögner.

Idag kan jag dock meddela att Daniel har påbörjat sin första lediga helg sedan han kom hit till Stavanger. Han gick av sitt pass på jobbet idag klockan 15.00 och börjar inte för än på måndag morgon 07.00 - unikt. Nu sitter han med en kall kille i handen och trivs. Peace.


RSS 2.0