Kärleksförklaring

Jag älskar Daniel Svensson som fan.

Nobunny loves Daniel

Ikväll är det fest och dans på Hisingen. Daniel ska dit. Alla ska dit. Heja Sverige!

Jessica Biel tycker till


Sylvass kritik mot Bloggqvist

Idag fick sig Bloggqvist en rejäl känga av en läsare. Jag vill inte nämna några namn, men vi kan kalla läsaren för John. "Bloggen är helt enkelt inte kul längre" sa John. Jag tror att jag lägger ner.

Nattsvarta skuggor ska vila över Bergsjön

I lördags var Daniel och kollade på Slaktattack i en liten flummig lokal ute på Hisingen. Det var årets spelning. "Bättre än när jag såg Sheryl Crow på Nalen 2001" sa Daniel.

Jag tror inte att...

...ni fattar hur jävla fet den här kvällen kommer bli. Daniel har bjudit in mig och några andra vänner - men först och främst mig - på förfest i sin lägenhet. Sedan ska jag och Daniel (och dom andra vännerna) dra vidare till Kontiki där klubben Wipe Out håller till ikväll. Jag ser fram emot fest och dans i Daniels direkta närhet. It's gonna be a night to remember.

Daniel till Lerum

Måste skynda mig; städa, ställa fram blommor och pynt. Daniel kommer hit och kollar fotbollen. Killarna i blåvitt är ju fulare, men dom spelar bättre.

Temafest

Ikväll ska Daniel på temafest. Det är krig, det är 90-tal. Och så regnar det. Det är förstås inte helt OK att gå på den här typen av fester, därför står bloggqvist utanför. Om nån av er läsare sväljer stoltheten och går dit så får ni gärna rapportera till mig om Daniels förehavanden. Hejdå.

Jag minns den tiden...

...då Daniel alltid spenderade sina måndagskvällar på Pustervik. Den tiden är tillbaka. Pingisklubben klockan tjugoett.

Torn


Katta Strof

Ett försök till att ta sig Styrsö idag från Daniels sida. Det gick åt helvete. Nu kollar han på kukar istället.
Daniel <3 SVT2

Buckle up Skates on Let's go!

Imorgon fredag, 13.00 - 15.30, kommer Daniel vara speaker på allmänhetens åkning i Askims Ishall. Daniels syrras pojkvän jobbar som vaktmästare där och han har "fixat" gigget åt honom. Kom och åk.

Daniel är sjuk

Feber, ont i halsen. AIDS med andra ord.

Daniel tipsar om film...

...så var den söndagkvällen förstörd.

Styrsö för ett par veckor sedan


Svempa med två anonyma vänner.

Modevisning

Idag hade Tillskärarakademin sin årliga modevisning. Daniel var där. "Mode och kultur betyder mycket för mig", säger han.


Daniel inspekterade och kritiserade scenbygget.

Daniel <3 Kenza


"Hon gillade min stil."

Skaparglädje

Det ryktas att The Reeperbahn Bukkake Show har börjat jobba på nytt material. Det har det i och för sig ryktats om förr, men någonting säger mig att denna gången är det på allvar. Hejdå.

Nyinflyttad

Daniel har just flyttat in i sin nya lägenhet. Jag säger inte var.

Daniel i bilolycka

På väg hem från bloggqvist-basen i skogarna kring södra Lerum tvingades Daniel ikväll väja för ett rådjur. Detta ledde till att han tvingades av den smala grusvägen och satte sin mors bil i en ungbjörk. Varken Daniel eller bilen ådrog sig några livshotande skador, men bilens högra framlykta strök med och lacken fick sig en rejäl törn. Heja försäkringsbolaget!

Stalkers

Som kändis får man stå ut med mycket elende, stalkers inte minst. I dessa moderna tider snackar vi inte bara om galningar på stan, utan också såkallade www-stalkers, som opererar mitt i ditt vardagsrum. Detta har Daniel surt fått erfara de senaste veckorna. Facebook-legister terroriserar Daniel och hans nära och kära. Ärendet ligger nu hos länskrim.

Daniel klar för hultsfredsfestivalen

För andra året i rad står det klart att Daniel skall till hultsfredsfestivalen. "Daniel kommeri inte uppträda på någon scen, men hans blotta närvaro ger festivalen en elitistisk stämpel" säger Rockpartys presstalesman Håkan Durmér till TT.

RSS 2.0