Jul hos Acke

Bloggqvist sitter hemma och surar medan Daniel går på fest. Som vanligt på julafton alltså. I vanlig ordning är det Acke som har bjudning. Det skjuts med luftgevär och körs med ångmaskin. Jag har också hört ryktesvägen att Acke i år har önskat sig en tunna krut i julklapp, ska bli intressant att höra vad han hittar på med det.

Daniel får David Batra i julklapp

Julklappsutdelningen hemma hos familjen Svensson brukar ofta bjuda på en och annan överraskning, men i år tar nog priset. Daniel fick nämligen David Batra i julklapp av sin lillebror. "Svinkul! Förra året fick jag typ ett pussel av Filip, men i år har han verkligen ansträngt sig." kommenterar Daniel. "Verkligen en bra julklapp. Men kan använda honom* till så mycket, fotpall framför TVn eller rama in och sätta upp över sängen. Ja, vi får se vad jag hittar på."

*David Batra

God jul kuk


2000 spänn



Igår lånade Daniel 2000 spänn av mig. "Ungarna ska ju ha sitt i jul" lurades Daniel. Alla vet ju att Daniel inte firar jul med några ungar utan bara skjuter luftgevär och kör med ångmaskiner.

The Revenge of Tacotisdag

Ikväll ska Daniel på tacotisdag. Troligen den mest högtidliga dagen i december om man bortser från Nobeldagen. Hade FN-dagen legat i december så hade den också vart mer högtidlig. När man gick på dagis sjöng man alltid hela FN-dagen. "Inatt jag drömde..." och den där om sjörövarfabbe. Jag fattade aldrig riktigt varför. Men på tacotisdag håller vi inte på med sånt trams, vi äter tacos och ingen kan slå oss på fingrarna där.

Daniel's watching me

Har riggat upp datorn bredvid sängen. Webcam på streamad länk så att Daniel kan titta på mig när jag sover. Det känns tryggt.

Bloggqvist umgås med Daniel

För en jävla gångs skull ska bloggqvist umgås med Daniel. Vi ska hem till Kabban och dricka hemmasvängd glögg med sugrör direkt ur badkaret. Förhoppningsvis går det åt helvete som allt annat här i livet.

Kolla bläckfilm och käka beckfisk

Efter en en hård helg kan det vara gött att ta det lite lugnt på söndagen. Beckfilm och seafood.

Daniel fördömer terrorattentatet

Igår drabbades Stockholm av en terrorattack. Daniel fördömer terrorattacken.

Daniel fiser avenyn 4 månader fram i tiden

Härom dagen var Daniel här och hängde ut. När han skulle dra hem sen på kvällen följde jag honom en bit på vägen. Vi gick längs avenyn, förbi Park Lane där folk stod i kö för att få festa. Precis när vi gick förbi kön la Daniel en riktig brakare och fäktade in fislukten bland festprissarna. Det blev alldeles varmt och snön började smälta. Tussilagos kämpade sig fram mellan kullerstenarna och jag kan svära på att jag hörde knoppar brista. Tillsammans bröt vi ut i sång:


"Vintern rasat ut bland våra fjällar"

Jazzbyxor och pepparkakor

När andra ljuset brinner
är snart lucia här
hon bjuder oss på kaffe
och bud om julen bär

Bloggtorka...

No way, Jose

Jag har tänkt över situationen och kommit fram till att jag inte kommer knulla Daniel i röven i jul. Jag tror att det skulle kunna förstöra vår vänskap. Det skulle också dra ett löjets skimmer över julen.

Fuck you

Ingen idé att ni förväntar er några jävla julkort i år, jag har inte orken. Sug kuk. Daniel kan dock vänta sig ett hårt, varmt paket intryckt mellan skinkorna. Love you bro.

RSS 2.0