Öppet brev till Daniel

Hej Daniel.
Jag har tappat bort min mobil och tycks inte minnas ditt telefonnummer rätt. Kan inte du ringa mig hemma när du läser det här? Om du kommer ihåg mitt och Martins hemnummer, det kommer inte jag ihåg. Jag vill så gärna tala med dig.
Hejdå.

Daniel tipsar: Risi frutti

Tycker du mycket om risifrutti men tycker att mellanmålet blir lite dyrt i längden? Gör som Daniel - koka din egen risi och köp frutti separat. Minst lika gott och jättemycket billigare.


Om du har sparat dina gamla risifrutti-plastaskar så kan du med fördel fylla på
dem efterhand och återförsluta med plastfolie.

Hej igen

Har varit dött ett tag. Den gråa vardagen suger ju som bekant kuk och den orkar jag inte berätta om. Imorgon är det dock dags för en efterlängtad taco-tisdag igen. Bullen är hemma från USA, Jompa har inte bajjat på 2 veckor. Det kommer att bli bättre än någonsin.

Daniels special

Daniels special är ju som bekant graben. Anna Haags special är krabban.


Mark

På torsdag är det Mark Sultan på Mitt Andra Hem. Daniel har köpt upp 10 biljetter. Hör av er till honom om ni är sugna på att hänga med - det kommer bli grymt.

Kuken

Lägenheten som jag och Daniel sökte ihop gick till någon annan. Annars hade det ju kunnat bli det bästa samboförhållandet någonsin. Var fan ska jag nu ställa bunkbeden jag har köpt :S

Daniel har rakat sig!

Det var inte igår man såg Daniel utan det rödbuskiga skägget. Jag hade ingen aning om att han hade rakat sig förrän jag såg honom uppträda i kvällens På Spåret. Av någon anledning kallade sig Daniel "Theodor Jensen", antagligen något slags trick för att hålla allt för påflugna fans borta.


Babar

"Babar asså, fy fan vilken jävla skitserie. Ingen i serien har fingrar, hur ska någon nånsin kunna lyfta upp något!?" //Daniel

Missförstånd ang. partyt

Alltså, det är inget Vatos Svanos-event på torsdag, även om det kanske verkade lite så. 2010-03-04 handlar bara om Daniel.


Dan före dan före dopparedan

På torsdag fyller alltså Daniel år. Detta kommer att firas på Svanen. Japp, vi tar upp en gammal tradition och leker stekare på Jazzhuset. Bara färgglada drinkar (alla vet att stekare dricker färgglada drinkar...). Så om du läser det här och tänker "Fan va coolt, om jag också går till Svanen på torsdag så finns chansen att jag får hänga med Daniel på Daniels födelsedag" så har du helt rätt - chansen finns där. Dock är det mer troligt att Daniel hänger med övriga medlemmar i Vatos Svanos.

RSS 2.0