Välgörenhet

Varje månad skänker Daniel 100 kronor till Läkare utan byxor. Gör
det du också!

Bangura till Celtic

Nog för att aftonbladet brukar överdriva i sina rubriker, men nu har dom fan fått total hybris. Daniel är
one of a kind.

Bloggqvist2.0 läggs ner

Det var helt enkelt en skitdålig idé.
Allt material, utom ett inlägg där Daniel går loss på Batistinikläder, har flyttats över till orginalbloggen.

Tre dagar med internet

Daniel har surfat så mycket porr så att hela nätverkskabeln har kläggat igen och är helt proppfull med porr. Klämmer man på den kommer porren ut likt kaviaren ur en tub.

En liten vit låda på väggen

Efter att spenderat ungefär en månad i sin nya lägenhet i Linné utan internet fann Daniel idag en liten vit låda på väggen i hallen, i denna låda fanns massa internet. Detta innebär att Daniel nu kan vara online i princip hur mycket som helst.

1) Skaffa tradera-konto

2) Köpa machete

Daniel är tillbaks i Sverige.

Gazpacho

När alla de andra i familjen mumsar i sig Gazpacho till förrätt får Daniel sitta och surpla på gårdagens räkskal. Det är Daniels nötallergi som håller honom borta från denna underbara, kalla tomatsoppa.

Gazpacho - inget för Daniel.

Stomp that trick or die trying

Sol, varmt, härligt!
Medan vi vanliga dödliga ligger hemma på soffan och har ångest över att semestern är slut, spenderar Daniel och Sofia dagarna med att åka wakeboard och dricka Sangria. Det enda man kan trösta sig med är att Daniel har lovat att göra ett halsband av havssnäckor åt mig.
Crema Catalana

Livet är slut

Sommarn är över. Way out west har tackat för sig. Ditt mentala börsras gör sig skrämmande påtagligt när du själv i spegeln. Lägg till detta att Daniel har lämnat landet. Fy fan, det är en mörk tid. Det enda positiva är att Daniel är i Spanien och då kan du då och då logga in på bloggqvisttvapunktnoll.blogg.se och läsa inlägg där jag listar olika spanska maträtter. Paella.

Way out west

Hurray! Nu kör vi så det ryker. Daniels top 3:
1) Stämningen
2) Lykke Li
3) Liverpool - Sunderland

Premier League

Snart drar drömelvan igång igen. Förra säsongen dominerades fullständigt av Daniel som kom 1a och 2a med sina lag. Egentligen helt mirakulöst eftersom Daniel uteslutande hade spelare från Burnley som spelar i andradivisionen. Daniel är mycket hemlighetsfull inför inledningsomgången på lördag. "Jag har exakt samma lag som förra säsongen, mer än så vill jag inte säga" säger han.

Söndagsfilm: Pan's flöjt

När Kabban stolt visade upp sin sauteuse kavlade Daniel promt upp ärmarna på skjortan och deklarerade att han minsann hade två sauteuser. Dagens power move.
Sauteuse
Sauteuse.


Bloggqvist2.0

För er som har missat det fortgår bloggen numer på nya, lite bättre bloggqvisttvapunktnoll.blogg.se. Tror att dom flesta har missat det för jag har haft noll läsare sen den tredje juli.

RSS 2.0