Daniel kastar en snus på väggen

"Där har ni ett kvitto på hur hårt jag festar!"

Palme

Daniel och Stellan Hagmalm har en sak gemensamt - de vet saker ingen annan vet om Palmemordet. Stellan har benkoll på vem det var som sköt, medan Daniel mest vet hur det såg ut när Lisbeth tog en kula. Tyvärr har inte Vloggqvist sketchen på film, men har ni riktigt tur kanske Daniel kan iscensätta händelseförloppet för er någon gång. Han spelar givetvis alla roller själv.

NHL-night

Pucko, skumtomtar och NHL.hockey. Det enda som saknades Daniel var en rejäl fight och en öststatare med muggig frippa.

Port Arthur

- Ni vet det va? Negresser, dom har ju chokladhår. Det är därför dom har lågenergilampor i studion på Skavlan. Annars smälter skiten.

Signerat Daniel

I skuggan av Daniel

Det var inte allt för längesen han spåddes att bli "den nya Daniel". Han var en yngre, snyggare och mer exotisk version av sin äldre bror. Men sedan blev pressen för stor för Philip "Esse" Svensson. Droger, alkohol och prostituerade tog över.
Som elitmänniska måste man ständigt vara hipp. Man har inte råd att försvinna från strålkastarljuset, då glöms man snart bort. En tung bakläxa för Philip. Nuförtiden ses han smyga omkring i göteborgs nattliv och jaga uppmärksamhet. "Hej, Philip. Jag är Daniels bror."
Det finns bara två svar att vänta. "Vem är Daniel?" från personer som är helt ocoola, eller "Jo, jävligt troligt. Looser." från de som vet hur jävla episkt mäktig Daniel är.
Philip, Philip, Philip. Du hade allt, men du brände det. Du brände det på knark och prostituerade kvinnor.

//Bögkrönikören

Daniel om Messi-hypen

"Messi får sin röv så jävla slickad hela tiden. Han kommer ju vakna helt narig i stjärten imorgon."

Fussball live im TV

Arsenal - Barcelona på fritidsgården på plåtslagaregatan 3 ikväll. Där får Daniel vakta sin tunga, om man inte tycker att Arsenal är ett skämt i jämförelse med Barca får man stryk. Det samma gäller om man inte tycker tvärt om. Tycker man att matchen är "på pappret jämn" så ligger man ruskigt pyrt till. Helt ärligt vet jag inte vad man ska tycka för att slippa få stryk. Kluvet.

Tonight...

Nu e d disco som gäller - aight!

Fuck www.

För er som har missat det så har bloggqvist lämnat cybervärlden och finns nu endast att läsa på post it-lappar på anslagstavlan på ICA nära i Härlanda.

DJ-Danne tar plats i nattlivets finrum

Den 11e februari lämnar DJ-Danne västra göteborgs ruffliga hak för att sprida sin smutsiga garagerock över avenyns välklädda dancefolks likt en påve sprider sin ljumma säd över en ung pojkes ansikte. Tillsammans med Jork och Snake stationerar han sig from 22.00 på Yaki-Da-terassen. En uppläxning i elit är att vänta - missa inte det här.

RSS 2.0