Hultsfred

Nu har jag visst slutat blogga igen. Inte så lätt när man bara är på hultsfred hela tiden. Tycker att nån borde uppfinna en liten portabel batteridriven sak som man kan ha i fickan och sen ta upp för att gå ut på internet. På internet ska man kunna surfa och blogga. Då hade det vart lättare för mig att blogga även fast jag är ute på massa strapatser.

Daniel i Falkenberg

"Det är första gången Daniel åker med på eventet och hans tvivelaktiga värderingar och sylvassa tunga väntas kunna bli droppen som får bägaren att rinna över - som gör falkenbergshelgen till en outhärdlig kavalkad av kiss-, bajs- och könskämt. Hurray!" - Bögkrönikören

Falkenbergsveckan i Båstad

I helgen är det dags för den årliga Falkenbergsresan. Daniel jobbar imorgon, men jag åker ner redan ikväll och bäddar hans säng.
Sandlådenivå väntas i Falkenberg. Daniels vassaste vapen i kampen om rampljuset
blir troligtvis kuken och/eller området mellan pungen och rövhålet.

Gissa vem...

Efter att fullständigt ha knäckts av Jompas sylvassa "Skitblogg!" bland kommentarerna kände jag att jag inte längre orkade fortsätta med bloggen. Så mycket hat och så mycket press. Det tar fokus från det som är det viktiga för mig - Daniel Svensson.
Som rehabilitering har jag hållt till på en hemlig blogg där jag bloggat inför tomma läktare. Sedan har jag gått in och gett mig själv upplyftanade kommenterer såsom "Gud vad duktig du är på att blogga!" och "Haha, you made my day!". Detta har gett mig självförtroende att återigen börja skriva här på bloggqvist.blogg.se.

RSS 2.0