Gubblördag

Daniel var på gubblördag i lördags. Att vara på gubblördag är lite som att ha julafton varje dag, fast bara på lördagar ett par gånger om året. 

Sen var det ju det här med halloween. Var det i helgen eller är det nästa helg? Jag har ingen aning, inte Daniel heller uppenbarligen då han har garderat sig med att vara "in character" sedan förrförra helgen.

En helskottas massa pilsner

I fredags hade Daniel förfest. Kollade på Idol på så hög volym att grannen kom och klagade. Sen var det utgång och dans.

Searching, stream and destroy

Daniel letar stream till kvällens derby, IFK - GAIS. Daniel är streamkungen. Han är seedkungen. Han seedar, leechar och streamar allt han kommer över. Han har tatuerat in 'God bless the world wide web' i svanken.

Vända jord

Daniel har spenderat hela förmiddagen med att vända jord, rensa ogräs och förbereda inför vintern på sin nya odlingslott i Järnbrott. Eko-Danne planerar att vara helt självförsörjande på allt 2012.

Skitvecka

Usch. Ingen tacotisdag i veckan, och alltså inget Daniel-Bloggqvist-häng. Dessutom plugg i helgen för min del. Daniel lär dock sitta klistrad framför storbilden på Henkan hela lördagen när Premier League äntligen drar igång igen efter två långa veckors uppehåll.
Helgens omgång kan bli viktig för Daniels drömelva i och med matchen Liverpool - Man U. Daniels lag består till stor del av Liverpool (resten Burnley) medan många andra satsar på Manchester. Ett fördelaktigt resultat där och Daniel kanske lämnar sin patetiska 15e plats och närmar sig de stora pojkarna i toppen av tabellen.
Bloggqvist FC sjunker som en sten och väntas snart slå i botten av tabellen med en duns.

Too cool for school

När terminen började sket Daniel i att registrera sig till höstens kurser. Han ansåg mycket riktigt att han är för cool för sånt. Det visade sig dock att det inte spelar någon roll hur cool man är när det kommer till sånna grejer, därför får inte Daniel gå i skolan denna hösten. Istället jobbar han på apple-store i väntan på våren då han ska vara lika töntig som alla andra och registrera sig.
Är det inte dags att universiteten ställer sig i ledet och anammar coolhetshirarkin som råder iRL?

Kniven gaffeln skeden - Schweden Schweden Schweden

Landskamp ikväll, Daniel ser matchen på Henriksberg. Sedan är det Slacker nere på Pustervik. Inte direkt omöjligt att det kläms in ett par shuffelboardmatcher däremellan.

Trolljegeren

Isärklass bästa filmen i tacotisdags historia. Daniel satte dumleklubban i halsen flera gånger. Stående ovationer till eftertexterna i vardagsrummet.

Wicked tacotisdag

Två veckor sedan förra tacotisdagen, men nu är det äntligen dags igen för denna makabra onsdagstradition. Dagens tema är sås, 12 olika sorter har inhandlats. Förhoppningsvis sätter någon av dem ordentlig fart på Daniels mage. Jag har slängt ut allt toapapper genom fönstret.
Tacotisdag handlar till 50% om tacos, till 50% om Daniels mage.

Whoop whoop!

Jag har hållt mig på min kant den senaste tiden. Daniel däremot har hållt sig på sin kant.
Lördagen bestod som vanligt av fotboll följt av shuffleboard följt av öl. Egentligen helt meningslöst att försöka sig på något annat upplägg. En annan gång planerade Daniel ett annat upplägg - gubblördag. Men det rann ut i sanden då Yxan och Plytet hotade med stryk pga varumärkesintrång.

RSS 2.0