Konsten att äga en bebis

Igår var Daniel och hälsade på sin syrra och hennes kille och deras lille pöjk. Daniel passade på att utsätta systersonen för sitt livs första hets. Han klädde ut sig till sin syrra, tog på sig ett par lösbröst (som Johan hade liggandes hemma sedan någon svensexa) och fejkammade bebisen. Sedan kallade han honom för bög. Ägd.

Daniel nobbad av Majbjörn

Efter ett par måndagsöl på La'ssassino sprang Daniel på Majbjörn utanför Maxim. Trots att Daniel slog på charmen kammade han noll. Troligen känner inte Majbjörn till Daniels storhet.

Daniel slår ett slag för jämlikheten

- Arsenal är ett gäng fittor! Och kukar då, om man ska va helt jävla jämlik.

Lagerhauslördag

- Tjena Daniel, ska du med och kolla fotboll idag eller?
- Nej fan, jag ska till lagerhaus och handla lagerhausgrejer. Kanske hör av mig ikväll förutsatt att jag inte stannar på lagerhaus och köper kuddar, krukor, duschdraperier och olika typer av kontorsmaterial hela jävla helgen.

This is a streaming freedom video bulletin...

...the cable hack will last exactly 60 seconds. It cannot be traced, it cannot be stopped, and it is the only free voice left in this city.

Dry land is not just our destination, it's our destination

Spiken i kistan för tacotisdag. Efter att ha famlat runt i filmdjungeln i flera timmar - The Whistleblower blev Tjuren från Bronx, Mad Max blev en dokumentär om finska män i en bastu. Ingenting kändes rätt. När Waterworld sedan kom på hade ingen längre någon energi kvar att klaga. Kabban blev ängslig och gick hem, Waterworld är uppenbarligen för läskig för honom. Jompas insulinnivå var skyhög sedan han ätit "alla" de goda bitarna i matadormixen. Vi satt knäpptysta den första timmen, tills Kevin Costner fiskar efter en enorm muräna med sig själv som bete. Då klämde Martin ur sig "Fan, jag hade för mig att den här scenen var råfet..."
Karta till dry land.

K-gandy (tacotisdag)

Alla är mätta som fan. Käkar godis. Mår illa. Daniel mobbar Kasper för att han aldrig vågat kolla på Waterworld. Vi laddar ner Waterworld. Upp till bevis för Kabban.

One more tacotisdag for the road

Imorgon är det onsdag igen och mer tacos står på agendan. Jag hoppas på ett event likt på den gamla goda tiden - när Jompa fes martin i ansiktet och Daniel gick på toa 7 gånger. Undra vad knepet var, två år gammal hummus?

Supersöndag blev surarsöndag

Liverpool förlorade den tidiga matchen med 4 - 0 så Disney-Daniel gick hem och kollade animerad film. Mer plats i soffan åt oss andra. (Fortfarande ingen plats i soffan för min del, men jag kom ett snäpp närmare.)
Istället för fotboll - Bolt.

Näääääär Daniel Svensson spelar shuffleboard

Fotbollsdagen mynnade ut i shuffleboardkväll. Daniel sopade rent med sina tekniskt starka men taktiskt svaga megaspinnstötar. Vid sin sida hade han Arash, känd för sin löjliga precision och sitt svaga psyke.
Ber om ursäkt för den tarvliga kvalitéten, men dom sa ju i affären att Huawei gjorde lika
bra telefoner som Apple.

Åby inställt - istället fotboll

I skrivande stund är Daniel påväg upp till Henriksberg för att spendera lördagen framför ett gäng engelska fotbollsmatcher. Jag vill ju inte vara sämre så jag följer efter. Men först vill jag bara berätta att onsdagens tacotisdagreunion var kalasfin. Jag snålade iofs till det och sket i att köpa köttfärs, istället använde jag Daniels två år gamla qournfärs som jag hittade i frysen, ingen verkade märka nåt. Tillställningens enda minus var att tacodivan Jompa dök upp vid halv elva och tjurade över att det inte fanns tillräckligt med mat kvar åt honom.

RSVP

Yes! Daniel kommer på Tacotisdag! Ett litet steg för honom, ett gigantiskt steg för tacotisdag. Bridgeblandning och matadormix är inhandlat, Kocken nerladdad. Det här kommer bli nice.

The Return of the Revenge of Tacotisdag

Imorgon är Daniel bjuden på en gammal hederlig tacotisdag, jag hoppas att han kan komma. Detta är ett ypperligt tillfälle att även vidare bidra till Daniels risiga kista. Spicy food och bridgeblandning har ju gjort succé förut.

Mjölkmage

I ett försök att please Jompa, som tydligen bara gillar inlägg som handlar om när Daniel är dålig i magen, satte jag igår en diabolisk plan till verket. Jag hällde ut Daniels sojamjöl och fyllde paketet med vanlig mellanmjölk. Smsade Daniel nu, han var jättedålig i magen och mycket sjuk. Hoppas du är nöjd nu John, du har fått mig att förgifta min bästa vän.

Daniel utbringar skål

Gais bajs i byxorna. Blåvitt i toppen, öis visar snoppen.

Take me to pleasure town

Daniels top 3 kräftfakta:
1) Kräftan är det djur som har störst hjärna i förhållande till sin kroppsstorlek.
2) Kräftan är det djur som är starkast i förhållande till sin egen vikt.
3) Kräftan går inte baklänges längre.

Rasskämt censurerat

Censur tillhör inte vanligheterna här på bloggqvist, dock kände jag mig i morse tvungen att ta bort gårdagens Stars n' Bars-inlägg då detta var mycket rasistiskt. Troligen var det också straffbart då det fullständigt osade hets mot folkgrupp om det.
Hur som helst, ikväll är det kräftskiva. Man kan inte censurera en kräftskiva.

"Solk i bägaren" smolk i glädjebägaren när Daniel berättar historia

Igår berättade Daniel en anekdot för från sin senaste spanienresa. Det var på många sätt en trevlig liten historia, men på vägen till slutklämmen snubblade Daniel på orden då han använde sig av metaforen "smolk i glädjebägaren" felaktigt. Det visade sig att Daniel trodde att man säger "solk i bägaren". Pinsamt.

Kräftfest

I helgen ska Daniel på kräftskiva i en sjöbod på en ö. Han har beställt 4 kg kräftor och en flytväst. Flytvästen är till mig, det är nämligen helt livsfarligt att ta sig över sundet mellan fastlandet och ön. Jag minns förra året när en storm svepte med Daniels båt långt ut till havs. Tog typ tjugo år att ta sig hem igen, 2010 års svar på Odysséen.

Kycklingchips och Legend of the Seeker

Daniel och Sofia ligger hemma i soffan och har ett litet Legend of The Seeker-maraton. Daniel har lagat mysmiddag och dom har snart tittat sig igenom hela första säsongen. The Seeker är nog den enda legenden som ens kommer i närheten av Daniels legendhet. Skillnaden är dock att Daniel finns på riktigt och the Seeker är bara en fantasykaraktär.
Ugnsgrillad kyckling på en spegel av ostgratinerade lättsaltade chips,
sprinklad med spröda ekologiska majskorn.

Impotent

Daniel befinner sig på Henriksberg (Showdown) och kollar på garagetokarna Impo & the Tents. Bloggqvist sitter hemma och pluggar kvantfysik. Suck. Enda trösten är att dom visar Arn på 4an där Daniel som bekant spelar huvudrollen.

RSS 2.0