Bad news

Kollade med Daniel om vi skulle titta på "Euro" idag. No way, Jose! Daniel är visst i Kinna och campar. "Skönt att komma bort från stressen ett slag."

Städdag

Idag har Daniel varit ute på odlingslotten och städat och grillat med sina odlingsgrannar. Fokus i år ligger på att odla störst pumpa i hela föreningen.

What can a bloggare do against such reckless hate?

Instagram - En tredjepersonsbloggares värsta mardröm
 
De sociala medierna breder ut sig allt mer. Var man förväntas ha såväl twitter som instagram, varigenom denne redogör för sina samtliga vardagssysslor. I drypande konkurrens med Daniels eget instagramkonto gör jag mitt yttersta för att försöka gräva fram scoop från Daniels liv utan att vara tvåa på bollen. Uppdraget känns hopplöst.
 
Daniel har för närvarande 94 följare på sitt instagram. Bloggqvist hade runt 20 under sin storhetstid och ligger nuförtiden mellan en och två följare. Jag har statistiken mot mig, trenden pekar nedåt, det kommer bli allt kärvare... Detta till trots svär jag att jag kommer göra mitt yttersta för att innan sommarens slut ha passerat "@dasv08" och ännu än gång vara den populäraste online-tjänsten för dig som vill veta allt om Daniel Svensson - västsveriges i särklass grymmaste undergroundhjälte.
 
//BQ

I besvikelsens iskalla tystnad

Daniel svängde ihop tio liter sangria igår, problemet var bara att det regna satan ute. Misstänker att den har gottat till sig rejält tills i eftermiddag. Mycket tyder på att det blir årets första parkhäng.

Bromance i repris


Daniel listar bästa filmerna om dansare med attityd

1) Step up
2) Honey
3) Step up 2
Bubblare: Center stage (1 & 2)

Mancandy


RSS 2.0