Massivt tryck på bloggqvist

Den senaste veckan har antalet bloggqvistläsare skjutit i höjden. Flera dagar har besökarantalet överstigit fem, vilket är en 150% ökning gentemot genomsnittet för september månad. Hoppas servrarna pallar trycket!

Daniel lanserar brädspel

Daniel lanserar i nästa vecka tillsammans med alga det nya brädspelet 'Analfapet'. Spelet är en twist på det mer välkända 'Alfapet', men istället för att lägga rättstavade ord så ska man alltså stava fel. Enligt Daniels egen utsago ger tillexempel ett felaktigt stavat "sch"-ljud 8p medan en särskrivning ger blygsamma 2p. Dyslektiker världen över jublar.
 
 
 

Hotell Svensson

Hotell Svensson grundades i Nässjö i mitten av 1800-talet av Daniels farfars farfars far. Idag har kedjan över 530 hotell över hela Nässjö, bland annat i Handskeryd och vid Nässjö golfklubb. Det är alltså inte bara Daniels divalater och stora modeintresse som har gjort honom känd som "Sveriges svar på Paris Hilton". Likheterna stopper heller inte här, det ryktas nämligen att ett såkallat "sex-tape" ska ha läckt ut på "nätet".
Det första Hotell Svensson. I förgrunden ser vi tre unga flickor på väg till skolan. I bakgrunden står
en man och onanerar.
 

Ein Döner Kebab und ein Cola, bitte!

- Zu mitnehmen?
- Nein, ich esse gern hier.
Oh, how I wish you were here.
 
 

Uppförsbacke för bloggqvist

Just nu är det helt klart tufft för bloggqvist att hålla standarden uppe (nere?). De 100 milen som ligger mellan mig och Daniel medför vissa logistiska problem. Jag kan dock meddela att jag idag pokade Daniel på facebook.

RSS 2.0