Notdurft auf einer öffentlichen Strasse verrichtet

I samband med en blöt utekväll i Stuttgart blev jag ertappad med att utföra mina behov på offentlig plats. Trots att Daniel erbjöd konstapeln något han inte fått på länge ville han inte riva boten...
 
"Men om jag ger dig något du inte fått på länge, kan du inte riva boten då?"

Winner winner, schwein für dinner

Samtliga tre Stuttgart-dagar innefattade en brakmiddig på den eminenta resturangen Zum Paulaner. Daniel bjöd på ett riktigt powermove när han inte nöjde sig med en schnitzel utan också började nalla av Kabbans.
 
Fleich und pils.
 
I samband med att Daniel tog sin fjärde bajj under middagen beslöt sig det övriga sällskapet för att släcka ner i lokalen och gömma sig under bordet för att "lura Daniel". You stay classy Stuttgart.
 
 
 

VfB Stuttgart - Eintracht Braunschweig

Härom veckan var Daniel med entourage nere i Stuttgart på semester. Det är först nu som dimman börjar lätta och minnesfragmenten så sakterliga kan pusslas ihop till blogginlägg. Först ut är historien om när Daniel tyckte det var konstigt att fansen buade ut Stuttgart efter "segern" i lördagens bundesligamatch mellan Vfb och Braunschweig.
 
 
En go gäng.
  
"Här kommer Eintracht Braunschweig, tjolahopp tjolahej tjolahoppsan-sa", skanderades över hela Bad Cannstadt. Ölen flödade och currywursten var sådär härligt äcklig som man alltid förnekar att den är. Ställningen var 2-1 och för en gångs skull var det goda miner på Mercedes Benz arena. Men, i samband med att Daniel gick för att bajja för fjärde gången under matchen kvitterade bortalaget. Kvitteringen gick Daniel helt obemärkt förbi och han trodde matchen ut att Stuttgart fortfarande ledde med ett mål. Han såg mycket konfunderad ut när alla besvikna supportrar svor och buade vid slutsignalen. "Fan, rätt hårt att bua ut sitt lag efter en seger ändå!?"
  
Daniel har fullt upp med att torka sig i röven och missar Braunschweigs kvitteringsmål.
 
 Fullt hus.
 

Too legit to quit

5e mars, 2014. Igår fyllde Daniel 28. Det blev alltså ingen rock'n'roll-död för vår hjälte. Jag är lika besviken som er andra. Besviknas är nog Jimmie, Curtan och de andra i 27-klubben. När Daniel en gång dör kommer hans ålder vara den tuffa åldern att dö vid och alla som dog vid 27 kommer betraktas som en gäng jävla losers. 

RSS 2.0