Full omgång förra helgen

Det har varit en hård vecka på Stavanger Forum för både Daniel och mig, därför har bloggen legat lite i lä ett tag. Men förra helgen stormade det rejält i Daniels liv, och på lördagen spelades full omgång - här kommer resultaten:

Filip Janbell 
Filip har haft en bra säsong hittills och idag satsade han på ett säkert kort. Han går in med en något nonchalant inställning, men han gör det han ska och han gör det bra. Dock ingenting för historieböckerna.

Per "Maneten" Saarinen 
Hysénklass! Mycket hemmastarka Maneten har en enkel match och går in med ett hundraprocentigt fokus. Fyra revben sprack så det sa knick och knack.

Bloggqvist
I en sån här tuff match på bortaplan får man bara inte gå in och underprestera på det här viset...

Daniel - Spelade för kort tid för att betygsättas

Bitterhet

"Igår skrattade jag av lycka før førsta gången på øver en månad. Tidigare har jag bara skrattat i misær." //Daniel

- Det læt som att ni hade jævligt roligt på efterfesten igår? sa Fredrik.
- Nej, det va inte ens ball. svarade Daniel.

"Fan, jag vill ju lyncha den dumma jævla negern snart." //Daniel

Kostvanor

Just nu är Daniel inne i en period då han äter sand.

SVT1

Kollar på barnprogram. Daniel konstaterar klokt att Pettson inte har idrottsklump eller gubbröv. Istället har han fittveck, både fram och baktill.

Daniels resa klappad och klar

I veckan har Daniel bokat och köpt sina resebiljetter. Så här ser reseplanen ut: Norrköping - Riga - Linz - Mönchengladbach - Göteborg.

Vansinnig

Idag slog Daniel sönder en ruta, trots att han är klen. Detta eftersom veckans Vem vet mest-final vanns av den helt vidriga människan Linda. Daniel och jag står eniga, Linda var avskyvärd.

Gubb-Daniel

Daniel har i flera dagar klagat över smärtor i höften. Höften är den i särklass gubbigaste kroppsdelen att ha ont i. Faktum är att jag aldrig ens har hört talas om någon som inte är en gubbe som har ont i höften. Varför han har ont i höften vet ingen, men så är det alltid med gubbar - dom har bara helt planlöst ont i sina höfter.

Superarg

Idag välte det en drös med stora vita plattor på Daniel. Han fick dom rakt över armbågen, och det gjorde gruvligt ont. Daniel blev rasande. Han pustade och frustade, han skrek och svor och sparkade på en träpall så att det sprutade flisor åt alla håll och kanter. Jag har aldrig sett Daniel så arg. Jag var jätterädd och vågade inte säga något på flera minuter.

Kickin' it with Falcor

Idag har Daniel botat sin bakfylla med pizza och The Neverending Story - en av tidernas näst bästa filmer.

Daniel's pretty fly for a white guy

Igår blev Daniel utslängd från Checkpoint Charlie efter ett litet bråk på dansgolvet. "Du är ju alltid här och krånglar" sa vakterna, "Det var ju samma sak förra uken!" och då var Daniel inte ens där. Haha.

Bloggqvist 1 år

Idag för exakt ett år sedan lades grunden till det som idag är en av välrdens näst bästa bloggar. Dock var bloggqvist.blogg.se till en början en meningslös skitblogg som handlade om Bloggqvist. Därför är den 17 oktober knappast något att fira, MEN nu är det ju inte så att Slash eller någon av de andra medlemmarna i Guns N Roses är döda, men hade någon av dom varit död så hade han antagligen snurrat mer än en socka i en torktumlare i sin grav.

Den 10 December är bloggqvist.blogg.ses riktiga födelsedag - en framtida nationell flaggdag? Då skrevs det första inlägget om Daniel, och det ska firas med bulleroch brak. Hejdå.

Världens sämsta klunsare

Som en del av er säkert vet så är Daniel en usel Sten-Sax-Påse-spelare. De senaste fem gångerna vi har 3-manna-klunsat på jobbet om vem som ska göra en tråkig uppgift så har Daniel dratt det kortaste strået samtliga fem gånger.

Slut

Nu kommer det bara blå rök...

Daniels handhygien uppmärksammad i svensk media

Så här såg det ut tidigare idag när aftonbladet.se publicerade en artikel om Daniels sviktande handhygien. I artikeln anklagas Daniel för att tvätta sina händer allt för sällan efter toalettbesök samt efter sina timlånga runkmaraton i sitt källarrum.


Bloggqvist i blåsväder igen


http://www.aftonbladet.se

Onsdag

Onsdag är ju som bekant dagen med stort D.

Daniel ska laga spaghetti och köttfärssås, kolla på 'Vem vet mest?' och umgås med sina vänner.

----------------------------------------------
Recept - Spagehtti och Köttfärssås
¤ En del spaghetti
¤ En del köttfärssås
Blanda ihop spaghettin med köttfärs-
såsen, serveras med ketchup.
-----------------------------------------------
--------------------------------------------------------
Kort om köttfärssås
Köttfärssås är en sås med köttfärs som bas
som finns i många olika varianter. Många av
dem innehåller förutom köttfärs; tomatsås,
lök, vitlök, grädde och kryddor som oregano,
basilika och timjan. Den köttfärs som används
är vanligen nötfärs. Köttfärssåsem uppfanns i
mitten av 1700-talet av Nikolaj Köttfärsson.
Köttfärssås serveras vanligen till pasta, exempelvis
spaghetti - spaghetti och köttfärssås, eller som
en del i en rätt, till exempel i lasagne.Kan även
serveras med ris.
--------------------------------------------------------

Yrkes-NM

I dagarna annordnas Yrkes-NM på Stavanger Forum. Tusentals högstadieelever valsar omkring och utforskar olika yrkesval, Daniel i sin tur valsar omkring och utforskar högstadieelever.

Dövbralla!

I dagarna har hela Norges döv-elit samlats på Stavanger Forum för att fira sin dövhet. Dom har döv-seminarium, spelar döv-teater och har döv-konferenser, och allt det här hjälper Daniel till att organisera och bygga upp. För det mesta går det bra men så idag blev det ett litet missförstånd och Daniel fick en utskällning på teckenspråk. "Gör si, peka så, bygg så" gestikulerade den döva snubben. "Men fan, säg det från början då jävla dövbralla!" svarade Daniel. Jag dog av skratt.

Vädrar igen

När Daniel äntligen vädrat bort internetstanken fann han sig med ett nytt problem. Nu luktar hans rum plötsligt runk, som en naturlig följd av att han just fått internet. Han vädrar igen.

Vädrar

Alla dörrar och fönster står på vid gavel, Daniel försöker vädra ut stanken av allt internet som har satt sig i väggarna. Nu har han nämligen äntligen fått sitt bredband och har ni riktigt tur så kanske ni råkar på honom i något chattrum. Hejdå.

Aftonbladet: USA-valet 2008


Daniel Obama.

Internet...

Killen som skulle komma och lämna internet kom aldrig. Daniel är mycket besviken.

Internet

Det luktar internet i hela huset!

Hurra! Idag ska det komma en snubbe och installera www hemma hos Daniel.

Kenny Rogers och tysk fistporr

Igår hittade Daniel en 30 GBs video-iPod, den låg ute i regnet men fungerade ändå kalasbra. Den var fylld till bredden med Kelly Rogers-låtar och tyska fistporr-filmer. Kvack kvack tredubbelt kvack.

Lördag

Igår var Daniel ute på byn. Han var på Värdshuset och drack gratis-öl och sedan var han en sväng på obligatoriska Checkpoint Charlie. Han sa "Boom boom boom" men han hade lika gärna kunnat säga "Wayoh".

VM i fårklippning

I helgen är det VM i fårklippning i Bjerkreim 5-6 mil söder om Stavanger. Det bollas fram och tillbaka i huset om hurivida vi ska åka dit och kolla. Orkar man bila en timma för att kolla på män som klipper får? "VM i fårklippning är så mycket mer än bara får och klippning" argumenterar Daniel.

Det kommer bli allt kärvare...

..för dom som lånar böcker och cd-skivor av Daniel, och sedan inte lämnar tillbaks dom. Han har infört ett system med en anteckningsbok där han skriver upp alla lån som görs och vem som gör dom. Detta för att minimera risken att när han i efterhand saknar en skiva eller bok inte minns vem som lånat den.

RSS 2.0