The total eclips of Stars N Bars


Bloggqvist på twitter

Nu hittar du även bloggqvist på twitter! På http://twitter.com/bloggqvist twittrar jag om Daniels tweets. Enjoy!

Celebrity tweeting

Nu har Daniel likt många andra kändisar och elitmänniskor hakat på tränden att twittra! På http://twitter.com/Svartryssland kan du läsa om vad Daniel gör precis just nu. Typ som bloggqvist fast presens! Det är så jävla spännande så jag skiter ner mig. Sitter och pumpar F5 och hoppas på att en ny tweet ska ha kommit upp. Antar att jag inte är ensam om det...

I duschen med Daniel


Collectors toy, gotta have one of those in the shower.

Nygaddad

Daniel är nygaddad igen! Han har skrivit "Den som inte är med mig är emot mig" på högerarmen. På vänsterarmen har han skrivit "Den som inte är emot mig är med mig". Pics kommer inom kort.

T-t-t-tacotisdag, t-t-tacotisdag!

Yes. Mayhemtacotisdag står på agendan. Två veckors uppehåll, löning och janbells comeback triggar upp stämningen och idag kan eventuellt bli den mest bad ass tacotisdagen någonsin.
Först ska dock Daniel och Bloggqvist slå sina kloka huvuden ihop och lösa livets gåta - hur man optimerar produktionen av bord, stolar och pallar i lego.

Av-Danieliserad

Förr umgicks jag och Daniel i princip varje dag. Det var den bästa tiden i mitt liv. Under denna tiden lärde Daniel mig vem jag var, och han guidade mig rätt här i livet. Bland annat lärde han mig att jag inte passar med att vara grov i mun, därför slutade jag svära och mina vänner skrattade åt mig när jag använde könsord - det passar inte mig helt enkelt.

Nuförtiden umgås jag och Daniel endast några gånger i veckan och jag tror att jag börjar bli av-Danieliserad, idag sa jag nämligen hemska hemska saker som jag inte trodde jag hade i mig. Förlåt Daniel.

Kungen av en nypa salt

Daniel:
"Ey, har ni sett det där tv-programet 'En nypa salt'? Eller vafan det heter."
"Ehh, menar du 'Kungen av Tylösand?"
"Ja, just det. Har ni sett det?"

År och dar sedan...

...som jag drack pilsner med Daniel. Idag är det dock dags igen. Vi börjar med att kolla tennis och dricka kaffe med gök, sen drar vi ut på stan o grabar. Vi kommer troligtvis graba oss bort till andralångtrakterna och eventuellt ska vi graba in på pustervik. Knyt soap shoesen, nu drar vi!

Daniel skäller ut Bloggqvist

Idag fick jag en jävla avhyvling av Danne efter att jag laddat ner 7 säsonger med Buffy the Vampire Slayer från hans TvTorrents-account. Har tydligen "fuckat up hans ratio totalt". Fattar inte hur han kan sura för en sån sak, Buffy har ju dessutom värsta uploadpotentialen.

Ännu en lördag...

Jahopp, då har det vart helg igen. Daniel kollade band, vaskade några polare och drog hem o sov. Nästa helg kommer antagligen bli minst lika grym.

The Queers

Daniel har checkat in The Queers myspace det senaste. Joe har lagt upp lite nya roughmixes av nya låtar bl.a. "I knew GG when he was a wimp".

Daniel vet ej om om Joe är sjukt förkyld eller nåt men sången låter jävligt annorlunda...

Glömde kallingar

Daniel glömde ombyteskalsonger till dagens gubbinnebandy. Han fick köra toronto hem.

Svenskt debackel

Daniel följde dagens tragiska fotbollsmatch i gott sällskap på henriksberg. Och de åt och drack, Och de drack och åt, Och de roa' sig så här.

På återseende

Bloggqvist drar till Amsterdam för att köpa sex och droger. Åter på tisdag.

Keep it secret keep it safe

Priory of Sion, Fight Club, MI6. Många är de hemliga sällskap som hävdar att Daniel är "en av dom". Vad bloggqvist anbelangar är Daniel bara medlem i en hemlig förening, och utan att avslöja allt för mycket kan säga att det handlar om västsveriges största kulinariker...

To be continued...

Rocky revolutionerar Daniels toalettliv

Efter att ha införskaffat en trave rockytidningar har Daniel förändrat sina toalettvanor för alltid. Istället för de klassiska 30-sekundersbajsarna kan Daniel plötsligt vara borta i en god halvtimme.
Han har också insett att det har gjort susen för hushållskassan då han sparar in på inköp av toapapper. Hur går detta till? Jo, genom att först baja ur sig på en minut och sedan sitta o nynna och läsa i en halvtimme så lufttorkar Daniel anus. Därefter räcker det med en anstrykning för att vara ren.

Daniel sticker till Slacker

Ikväll är det Club Slacker på Pustervik. Daniel står redan och köar. Resten av Göteborg köar för att komma nära Daniel.

RSS 2.0