"Inte längre"

- Är det du som är Daniel från bloggen?
- Nää, inte längre...

Ha! Inte ens Daniel fattade att nedläggningen var en bluff. Bloggqvist will never fall!

Daniel, I'm coming home!

Nu är allt som förr. Vi ses på pingisklubben! Pingis kan vi spela när vi ligger i graven.

"Allt är nice"

Daniel ligger på soffan och kollar film. Skönt. Trodde att han kanske var på väg att göra något dumt sedan han uppdaterat sin facebookstatus med suicide-antydningar.

Mycket skit


Sedan den här bilden läckt ut så har det haglat spydiga och elaka cyberdissar över Daniel. Det är Daniels frisyr som inte pleasar folket, och flera referenser likt denna har förekommit.
"Det är naturligtvis inte bra när den här typen av bilder hamnar på internet" uttalade Daniel vid en telefonpresskonferens imorse. Själv anser jag att Daniel ser super bad ass ut och alla vet att Daniel gör vad han vill.

Movie star!

Nu står det klart att Daniel har blivit castad før sæsong 4 av den australienska tv-serien Blue Water High. Tillsammans med Fly och de andra ungdomarna ska Daniel børja gymnasiet. Inspelningarna børjar i veckan, Daniel åker på måndag.


Dan före dan före dan före dan före dan före dopparedan!

På måndag är det dags för den efterlängtande återföreningen mellan Bloggqvist och Daniel. 5 långa veckor har gått sedan sist. Fy fan, det kommer bli stort. Det blir troligen Kings head + pingisklubben eller något liknande. Räknar med stort presspådrag, se till att komma i tid om ni vill se the best hug of the century.

Svårbloggat

Eftersom jag bor i Norge just nu och inte har träffat Daniel på över en månad så är det lite svårbloggat just nu. Har sämre kolla än de flesta fans på vad Daniel sysslar med ikväll.

Istället har jag kollat en gammal klassiker (igen). Klippet i sig har ju förstås alla sett, men jag rekommendera att läsa igenom kommentarerna. Hahaha.

Pressen har fått nys om bloggqvist 2.0


Ha!

Det trodde ni va!? Ofta Bloggqvist lägger ner! Har bara legat lågt ett tag och utannonserat nedläggning (ännu en gång...) Varför? För att bli av med alla dussinläsare. Nu hoppas jag att det bara är hardcorefans kvar som läser.

Daniel, den här går ut till dig:

Nää...

Nu skiter jag i det här för gott. Bloggqvist lägger ner. Sanningen är att Bloggqvist la ner för länge sen. Skit ner er alle samman.

RSS 2.0