Andra långgatan: Mitt andra hem

Bra häng med Daniel ikväll på 'Cranked up really high'. Kollade på Love Boat och drack ett par pilsner. Blev ingen helkväll, men man tar vad man får. "Gött men kort. Som ett samlag." recenserade Daniel.

Agua de Valencia

  • 20 cL Orange Juice
  • 5 cL Gin
  • 5 cL Vodka
  • 70 cL Cava
  • Pinch Sugar

Sol, varmt, härligt.

Vad kommer du sakna mest med Sverige, Daniel?

"Jag måste säga maten. Maten och TVn. Alla charmiga tv-program om mongoloida som secklar sig fram genom vardagen. Och så den där nya SIBA-reklamen. Kul att se att Fabian Bengtsson äntligen har kravlat sig ur bananlådan."

Paella, tapas

Daniel drar till spanien för att plugga spanska. Han återkommer våren 2012. Lycka till med studierna Daniel! Jag hoppas kunna komma ner och hälsa på så snart som möjligt.

ComHem-reklamen, trickfilmad eller inte?

En fråga som en längre tid har gäckat Daniel är huruvida ComHem-reklamen med Judit och Judit är trickfilmad. Eller är det faktiskt är två tvillingar som båda heter Judit? Om någon har svaret så får ni gärna SMS det till Daniel, eller skicka honom ett e-mail.

Bifoga gärna källa.

Bachelorette

Daniel har sökt in till Bachelorette, där ska han slåss mot andra män om en kvinnas gunst. "Jättekul, jag ska försöka vinna hennes gunst" twittrar Daniel.

Daniel <3 Mikael


I really hate those leprechaun mother fuckers

Daniel stannar inne ikväll. St Patricks day är för dvärgar och föreningsaktiva studenter. Och Aussies. Fy fan för Aussies. Av årets alla dagar är St Patricks day den Daniel hatar mest.

Dagar som Daniel hatar:
1. St Patricks day

Daniel räddar japaner

- Asså, dom som har klarat sig får ju organisera sig. Leta efter överlevande, gå ihop en gäng och gå bärsärkagång.

Tysk triumf

Ikväll ska Daniel bevittna ännu en tysk triumf. Bayern - Inter visas på fritidsgården på plåtslagargatan.

Sula bea i venan i mörkret på toan

Daniel snea ur totalt på mig idag. Jag blev trött på att han höll på o mytta hela tiden. "Ge fan i o mytta!" sa jag till honom. Det slutade med att han låste in sig på toa och sköt bearnaisesås rätt i armen. Helt jävla livsfarligt.

Daniel fördömmer tsunamin

"Jag fördömmer den" säger Daniel, om tsunamin.

Daniel raljerar om mens

"Asså, varför är alltid mens blått i reklamerna? Alltid när jag får mens på mig så är det rött och råäckligt. På TV ser det typ gött ut. Jag hade gärna tatt ett dopp i en pool full med reklammens, men jag skulle knappast göra det om det var vanlig mens."

Reklammens 1 - Vanlig mens 0

Internationella Danieldagen

8 mars. Dagen som vi dedikerat åt att kvinnor världen över ska tillfredsställa Daniel, eller tillfredsställa sig själva medan dom tittar på bilder av Daniel. My main man, passa på och njut, det här är din dag.

Ajajaj, han häller folköl i maten

Igår satt Daniel hemma och fyllnade till på helgens kvarglömda efterfestfolköl. "Fan, det vore ju bra att laga ett par lunchlådor till veckan" tänkte han och började plocka fram vad som behövdes för en god köttfärssås. Allt såg bra ut fram tills någonstans i mitten då Daniel plötsligt beslutar sig för att tömma det sista av den avslagna folkölen i grytan. Nöjd med sitt beslut gick han o satte sig i soffan och lät grytan puttra en stund. När det var dags för smakprov inleddes den nu pågående förnekelsefasen. Men ärligt talat Daniel, erkänn nu, det smakar kuk. Släng alltihop.

Lätt val

Det är fredag och du har två val. Antigen har du ost-och-vin-kväll med två nakna nittonåriga brudar, eller så hänger du med Daniel. För Philip var det ett enkelt val. Kvällens höjdpunkt var när Daniel fick pissjukan då han hamnade "mitt emellan två enorma jävla indiekukar" på pissoaren. Vad som hände med de nakna osttjejerna är oklart.

Daniel åker vasaloppet, asmycket


Hört på pissoaren

- Står du här nu vafan? Bandet spelar ju.
- Jag är inte här för att kolla på nåt luddigt jävla indieband. Jag är här för att Daniel är här, som alla andra.

D-boys B-day

Ikväll firar Daniel sin födelsedag. Han har visst inte börjat festa än, men klockan börjar närma sig halv nie och då vet ju alla att Daniel brukar börja festa. Eller rättare sagt, han tar första ölen klockan halv nie, sen börjar han festa klockan nie.
Heja Daniel!

Friday

Julafton, midsommar, FN-dagen. Stora dagar. Om man jämför med fredag är dock alla dagar måndag. På fredag fyller nämligen Daniel 25. Av mig ska han få en välförtjänt kram.

Action-Danne

- Nu i en butik nära dig!
RSS 2.0