Årets julkort


Stockholm

Daniel:
- Jonk! Du e fan bög!
Jonk:
- Öhh, va?
Daniel:
- Jag fantiserade om dig förut när jag runkade, då e du ju bög.

En spännsson

Hej hej. Det var länge sedan förra inlägget och tänk så mycket som har hänt! Daniel har firat jul med familj och vänner och han har varit i Stockholm en helg med ett tufft rockband.

Julafton: Daniel firar med att supa sig full med sina kompisar från Floda. Dom eldar ångmaskin och skjuter med luftgevär i köket. Moget killar...

Juldagen: Daniel firar med att supa sig full hemma hos familjen Lindqvist. Det bjuds på mat och snapps och Arre hämtar en extra flaska vodka när festen håller på att bli torrlagd. Bloggqvist spyr i hundgården. Daniel tar med sig övriga vänner och går ner till Hot Chili. Det är fest och trevligt. Bloggqvist kan tyvärr inte säga mer. Han har ingen aning.

Mellandagarna: Daniel går upp tidigt på fredagen och åker med Pistol Mob till Stockholm. Han tar huvudstaden med storm. "Martin, Martin. Tycker du att det här är roligt? "Kjell - Homosexuell" säger han". Han käkar även strömmingsburgare och boundar med två snubbar från sydamerika. På lördagkvällen springer han på en snubbe som är sjuuuukt lik Brad Pitt. Förhoppningsvis kan jag bjuda på lite mer stockholmshistorier senare i veckan, men nu är jag trött och vill sova.

Besviken

Antar att det var fler än jag som blev besvikna ikväll när man slog på SVT1 klockan 21.00. Att kalla programet för "Svensson, Svensson" var ju en ren och skär PR-kupp från SVTs sida.

Från oss alla...

till er alla...
...en riktigt god jul kuk.

Bloggqvist lider av svår julstress...

...det är därför uppdaterandet av bloggen har gått lite sisådär det senaste. Även Daniel har fullt upp. Idag har han hämtat sitt nya pass i Alingsås, handlat julklappar och vaccinerat sig inför resan. Hepatit B och malariatabletter. AIDS är han redan immun mot, eftersom han har överlevt en Afrikavisit.
Imorgon ska det fixas visum och förhoppningsvis får Daniel även lite tid att pusta ut. Hejdå.

Ska du dricka öl nu igen din jävel!?

Idag är det lördag och utgång som gäller för Daniel. I torsdags på Röda Sten kom det fram en kille och typ bah "Kolla mig, jag är jättelik Daniel. Samma skägg och allt!" Det var patetiskt.

Tal till nationen


Lost in Lerum

Idag skulle Daniel promenera 20 långa minuter hem till Bloggqvist. Detta visade sig vara ett allt för svårt äventyr för Daniel som desperat och med gråten i halsen ringde och frågade om vägen. Han hade irrat bort sig i något villaområde och visste inte om han skulle ta höger elelr vänster efter lekplatsen. Heja Daniel!

Shopson

Gårdagens pingisklubben-visit var trevlig, Daniel ansåg sig dock för cool för pingis och blev istället full. Idag vaknade han på Mullberts soffa och kravlade sig ut på stan för att låta pengar byta ägare. Han köpte jeans.

Ska du spela pingis och dricka öl din jävel!?

Idag är det måndag, och ni som läste bloggen redan för ett år sedan vet vad Daniel gör på helt vanliga måndagar. Han går till pustervik och spelar rundpingis och dricker öl. Skönt o va tebaka!

Fest

Daniel är hemma igen! Stadens gator kryllar av människor som gett sig ut för att fira. Karneveler och parader. Vissa har till och med tända ljus på huvudet för att symbolisera Daniels magiska gloria. Ge dig ut på stan du med och fira Daniel. Han kommer befinna sig på Henriksberg senare. Heja Daniel!

Lets draw home!

 

Jobba som fan i 4,5 månader - check!

Nu är Daniel äntligen färdigjobbad för ett bra tag. Han är mycket nöjd med sig själv och ser fram emot sin minst fem månader långa semester.

Den sista dagen på jobbet blev aningens annorlunda, igår var det nämligen avslutningsfest för "Svenskerna". Nio män, en lagerlokal, 400 öl - man kunde tidigt ana att det här skulle bli en succé. Festen hölls alltså i fikarummet uppe på lagret. Daniel stod sig såklart längst och klockan började närma sig fyra när han till slut stupade. Några timmar senare väcktes han av Finn, det var dax att gå på jobb -Daniel låg då sked med Bloggqvist i en soffa på lagret. Fest.

Daniel jobbade sig sedan igenom en sista mosig halvdag på Stavanger Forum. Lite avslutningsgåvor delades ut och chefen sjöng en hymn till Danieles ära i lunchrummet.

Nu är det iaf över. Om fyra timmar sätter Daniel sig på tåget och beger sig hem till Göteborg - stålsätt er! Daniel kommer!

Veden är slut!

All vår ved är slut och det är inget som behagar Kaminsson. Det har varit kallt och omysigt i vardagsrummet en längre tid och Daniel har blivit mer och mer desperat för varje vedlös dag. Idag rann bägaren över. Jag fann Daniel inne på mitt rum, istånd med att såga min säng i småbitar. "Bara en liten bit" tiggde han skamset.
Bloggqvist 1 år!

Idag fyller bloggqvist 1 år. 365 dagars hårdstalking av Daniel, nästan lika många inlägg skrivna - varför? För att Daniel har gjort sig förtjänt av det. Hur firar vi då? Inte alls, vi städar. Vi städar som fan. Om två dagar åker Daniel hem till Göteborg. Då firar vi. Vi firar Daniel - återkomsten. Kom till Showdown på lördag och fira du med.

Hur har det då gått för bloggen? Jodå, antalet läsare har gått från ett par läsare om dagen till närmare 15. Fortsätter utvecklingen i den takten så kommer det här att vara Sveriges största blogg om bara några år. Hur länge orkar Bloggqvist då? Oroa er inte. Jag kommer att blogga om Daniel så länge jag lever, det har ni mitt ord på. Hejdå.

Daniel - Resultatet av ett runk

Året var 1985 och provrörsbefruktiningen lanserades som ett nytt, fräscht och opersonligt sätt att skaffa barn. Ingemar Svensson (Daniels blivande far) tyckte att detta lät spännande, så han åkte ner till vårdcentralen i Floda där han blev visad till deras nyinredda "runkrum". Medan mamma Annika satt i väntrummet och smuttade på en cappuchino svettade sig Ingemar röd av runk, och i botten av en plastkopp låg plötsligt det som senare skulle komma att  bli Daniel Svensson - nära vän och global hjälte.

Sena potatis

Idag var potatisen försenade till lunchbuffén, Daniel var ursinnig. "Snacka om att vara helt cp" utbrast han när kocken kom ner med dom tjugo minuter efter utsatt tid.

Kan jag få smaka på ditt daim?

Söndag och bakrus. Som vanligt åkte Daniel till en hamburgerkedja för att äta och dricka gott. Denna gången var det mindre fokus på sotluckorna vad det brukar vara, detta eftersom Daniel blev hopplöst blixtförälskad i den i särklass vackraste mamman i hela världen (Matilda, du är jättefin också, men om man jämför så ser du ut som en langos). Inför kvällen har Daniel laddat upp med pizza pch cola. Han fick även smaka på mitt daim.


Langos.

När andra ljuset brinner...

När andra ljuset brinner
är snart Daniel här
Han bjuder oss på kaffe
och bud om julen bär

Lokalt världsherravälde

Nu är det bara en vecka hem tills Daniel kommer hem till Göteborg. Bara en vecka kvar tills hela västsverige återigen ligger vid hans fötter.

Fredag

Fredag fredag. Ikväll blir det godsaker och kolla på 'På spåret' för Daniels del. Sista helgen i Stavanger firas av imorgon på exakt samma sätt som alla Daniels helger firas av, men först har han några timmars lördagsjobb att se fram emot. Hejdå.

Helgon.net


Inget helgon direkt!

Bloggqvists nya ansikte utåt

Satt just och googlade (google.se) på mig själv, "Bloggqvist". Jag fann att det enda bloggqvist-relaterade bildmaterialet som sökmotorn hittade kom från Blondinbellas blogg. Jag blev lite nyfiken och gick in för att se vad jag hade med det där att göra. Först såg jag ingen anknytning, varken till mig eller till Daniel Svensson. Det tog ett par  minuter, sedan landande plötsligt min blick på ett välbekant namn - Anders Eklund. Anders gjorde sig tidigare i år till rikskändis genom att röva bort ett barn, och nu verkar det som att han "signerar" sina spydiga internetkommentarer med mitt varumärke. Smickrande!

Se själva här, tredje fjärde kommentaren eller något sådant.

Gossipqvist

Den senaste tiden har allt fler Daniel-tips och paparazzibilder på Daniel droppat in på bloggqvist-mailen (fiskedan@hotmail.com). Detta är förstås mycket uppskattat och informationen kommer väl till pass - sålänge den inte handlar om att exponera Loppans morsa på internet.  Det tycks nämligen som att det råder en viss masshysteri kring Loppans morsa, och även om jag själv är lite fascinerad av Loppans morsa så handlar faktiskt den här bloggen inte om Loppans morsa utan om Daniel Svensson. Avslutnigsvis så vill jag bara klargöra att Daniel inte hade någon "fling" med Loppans morsa i somras.

xoxo Gossipqvist

RSS 2.0