En spännsson

Hej hej. Det var länge sedan förra inlägget och tänk så mycket som har hänt! Daniel har firat jul med familj och vänner och han har varit i Stockholm en helg med ett tufft rockband.

Julafton: Daniel firar med att supa sig full med sina kompisar från Floda. Dom eldar ångmaskin och skjuter med luftgevär i köket. Moget killar...

Juldagen: Daniel firar med att supa sig full hemma hos familjen Lindqvist. Det bjuds på mat och snapps och Arre hämtar en extra flaska vodka när festen håller på att bli torrlagd. Bloggqvist spyr i hundgården. Daniel tar med sig övriga vänner och går ner till Hot Chili. Det är fest och trevligt. Bloggqvist kan tyvärr inte säga mer. Han har ingen aning.

Mellandagarna: Daniel går upp tidigt på fredagen och åker med Pistol Mob till Stockholm. Han tar huvudstaden med storm. "Martin, Martin. Tycker du att det här är roligt? "Kjell - Homosexuell" säger han". Han käkar även strömmingsburgare och boundar med två snubbar från sydamerika. På lördagkvällen springer han på en snubbe som är sjuuuukt lik Brad Pitt. Förhoppningsvis kan jag bjuda på lite mer stockholmshistorier senare i veckan, men nu är jag trött och vill sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0