Stekt fisk
Matlagning ligger Daniel varmt om hjärtat. Tidigare ikväll lagade han dubbelpanerad sejfilé, kokt potatis och till det lite rivna morötter. Sej är en klart underskattad fisk, tycker Daniel, och det är ett kanonalternativ om man vill "ge torksen ett break".

Recept: Stekt fisk (per person)
250g sejfilé
2st ägg
1skvätt mjöl
1skvätt ströbröd
Vänd fiskbitarna först i mjöl, sedan i de vispade äggen (endast gulorna) och slutligen i ströbrödet. Stek i ordentligt med olja och smör för fin färg och god smak, det är ingen GI-mat vi lagar. Serveras med kokt potatis och rivna morötter, skirat smör och/eller remouladsås.

Recept: Stekt fisk (per person)
250g sejfilé
2st ägg
1skvätt mjöl
1skvätt ströbröd
Vänd fiskbitarna först i mjöl, sedan i de vispade äggen (endast gulorna) och slutligen i ströbrödet. Stek i ordentligt med olja och smör för fin färg och god smak, det är ingen GI-mat vi lagar. Serveras med kokt potatis och rivna morötter, skirat smör och/eller remouladsås.
Kommentarer
Postat av: daniel
lyssnar enbart på NWA numera..!
Postat av: Weberg
Bara gulorna vad är det för recept? Skippa gulorna och ta uppvispade äggvitor istället för bättre resultat
Postat av: bloggqvist
jaha, och vafan vet du om matlagning? Bara för att du flippar burgare på donken. Kockjävel!
Trackback