Stekt fisk

Matlagning ligger Daniel varmt om hjärtat. Tidigare ikväll lagade han dubbelpanerad sejfilé, kokt potatis och till det lite rivna morötter. Sej är en klart underskattad fisk, tycker Daniel, och det är ett kanonalternativ om man vill "ge torksen ett break".

image35

Recept: Stekt fisk (per person)
250g sejfilé
2st ägg
1skvätt mjöl
1skvätt ströbröd

Vänd fiskbitarna först i mjöl, sedan i de vispade äggen (endast gulorna) och slutligen i ströbrödet. Stek i ordentligt med olja och smör för fin färg och god smak, det är ingen GI-mat vi lagar. Serveras med kokt potatis och rivna morötter, skirat smör och/eller remouladsås.

Kommentarer
Postat av: daniel

lyssnar enbart på NWA numera..!

2008-04-10 @ 10:55:08
Postat av: Weberg

Bara gulorna vad är det för recept? Skippa gulorna och ta uppvispade äggvitor istället för bättre resultat

2008-04-11 @ 23:48:46
Postat av: bloggqvist

jaha, och vafan vet du om matlagning? Bara för att du flippar burgare på donken. Kockjävel!

2008-04-12 @ 12:28:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0