Tänka med kuken

Igår var Daniel och en av Daniels vänner på kontiki, wipe out. Allt var frid och fröjd, det dracks bärs och snackades skit. Men sedan helt plötsligt, ur tomma intet, så börjar Daniels vän, vi kan kalla honom Spanjoren, tänka med kuken. Spanjoren ringde en brud, hoppade i en taxi och åkte för att möta upp bruden. Kvar i baren var Spanjorens visakort, men som tur var så var super-cool-qvist där och styrde upp situationen.

Spanjoren åkte till ett torg någonstans i Göteborg där han och bruden skulle träffas. Där skulle han även ta ut pengar till taxi-chaffisen, men nu upptäckte han till sitt stora förtret att kortet var borta. Han fick hoppa in i taxin igen och åka till järntorget för att få tillbaka kortet från super-cool-qvist. Sedan tyckte bruden såklart att det var för sent "för att hon skulle jobba dagen efter" så Spanjoren fick åka hem själv, 700 kronor fattigare.

"Vad gör man inte för lite fitta?"

Kommentarer
Postat av: Anonym

du mena att han blev lämnad själv på kontiki?
det skulle aldrig hända här. be honom komma till borås så ska boråsarna ta hand om daniel så han får en kul kväll på stan!!

2008-03-03 @ 18:27:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0